Ana i David imali vrelu akciju u tuš kabini samo nekoliko sati nakon njegovog ulaska

Nisu se videli četiri meseca, pa nisu mogli da obuzdaju strasti

  • 14

David Dragojević sinoć je zajedno sa još dvoje učesnika, Brendonom i Sofijom, ušao u Zadrugu 3, a najviše mu se obradovala devojka Ana Korać, sa kojom je već tokom prve noći imao seks u kupatilu.

Očigledno da su se David i Ana uželeli jedno drugog, pa nisu mogli da izdrže te su već prve večeri Davidovog ulaska u rijaliti počastili gledaoce jednom vrelom akcijom.

Nisu se videli četiri meseca pa je odmah pala akcija u tuš kabini, i to nakon "Pitanja gledalaca". Pre nego što je izašla iz tuš kabine, nakon akcije, Ana je posmatrala kamere i pažljivo prekrila grudi, ali donji deo tela nije mogla, pa je kao od majke rođena potrčala kako bi što pre stigla do stolice na kojoj joj je stajala garderoba.

Kako je izgledala akcija i izlazak golupčića iz tuš kabine, pogledajte u videu na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Simo

    19. januar 2020 | 11:18

    Ana je suplja ko dzevdzir a David ko pametan upljuva se brbljajuci a nista pametno da kaze. U paketu napolje.

  • Uros

    19. januar 2020 | 12:26

    E to je maximum sta njih dvoje mogu da pokazu. Ne razumem produkciju cime se vodila kad ih je uvela. Dzaba bacene pare na njih. Ko li ce ovo da gleda. Sezona im je pukla.

  • Fake

    19. januar 2020 | 13:05

    Kao i prošle sezone ubiše se da pokažu da se "vole". Samo interesantno nikako da vidimo taj njihov pravi poljubac, večito neko njuškanje, cičanje, roktanje, gugutanje, oponašanje sve moguće živine na ovom svetu, pisanje romana, ali normalnog poljupca ili ne daj Bože smislenog razgovora ni za leka. Ja čak ne verujem ni da se u ovoj famoznoj tuš kabini bilo šta dešava medju njima. Ovo dvoje su jos prošle godine dobili scenarij po kojem glume, ni grama hemije medju njima nema, najljigaviji par ikad u onom imaginarijumu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA