Marijana Zonjić momentalno diskvalifikovana iz Zadruge! Pognula glavu i bez reči otišla

Marijana je diskvalifikovana, a Iva je kažnjena

  • 20

Marijana Zonjić diskvalifikovana je iz rijalitija Zadruga 3, budući da je tokom današnjeg dana iznela neke tvrdnje o radnicima zaposlenim u produkciji televizije Pink.

S obzirom na to da je prekršila jedno od pravila rijalitija, Veliki šef je odreagovao i zadrugarku momentalno diskvalifikovao iz rijalitija, a sve je pisalo u podužem pismu koje je poslato zadrugarima.

- S obzirom na to da je tema veoma ozbiljna i izlazi iz okvira rijaliti programa, neophodna je tišina da saslušate. Pojedinci su očigledno zaboravili ili nikada nisu ni shvatili važnost ugovora koji ste potpisali. Svaka reč i rečenica veoma je važna i ne znamo da li je glupost ili hrabrost pojedinaca dovela dotle da prevršite svaku mer, i da se ponašate kao da vam ugovorom nije jasno rečeno kolike kazne možete snositi za nepoštovanje određenih stavki - poručeno je u pismu.

- Spominjanje imena ljudi koji su zaposleni u produkciji strogo je zabranjeno, a Marijana i Iva su otišle korak dalje, pa dale sebi za pravo da iznose neistine, da ne kažemo potpune budalaštine. Marijana i Iva su iznosile potpune neistine o produkciji. Laži takve vrste, odnosno optužbe da produkcija zadrugarima sipa u piće nedozvoljene supstance je u najmanju ruku neosnovano i ukratko: za iznošenje takvih neproverenih laži bismo mogli pokretati sudske postupke kako bismo sačuvali ugled ovako velike i ozbiljne produkcije u kojoj smo zaposleni.

Marijana Zonjić Iva Grgurić je kažnjena/Printskrin: TV Pink

- Kako je cela izmišljenja priča i blaćenje, ni manje ni više nego lično vlasnika TV Pink, poteklo od Marijane, doneli smo odluku da odmah bude diskvalifikovana. Iva, koja je takođe iznosila neistine iznoseći laži i kompletne izmišljotine o postupcima produkcije, što je strogo zabranjeno, biće kažnjena iznosom navedenim u članu 7 ugovora o učestvovanju u Zadruzi. Savetujem vam da se pozabavite svojim životima i problemima kojih i sa Zadrugom i bez Zadruge imate napretek. A da ljude iz spoljašnjeg sveta, o kojima možete maštati da ćete ih ikada upoznati, njihova imena i porodice, dalje ne pominjete.

- Marijana, smesta napusti Zadrugu, a stvari će biti dostavljene naknadno - stajalo je u pismu Velikog šefa, nakon čega se Marijana pokupila pognute glave i jedva se suzdržavši da ne zaplače.

Pogledajte snimak na početku teksta.

Video: Marijana iznela ozbiljne optužbe na račun osoblja produkcije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA