"Dalila je prvo bila zaljubljena u Davida!": Da li je Dragojević posle 3 godine konačno sve priznao?

- To je istina. Davida je verovatno sramota - rekla je Miljana Kulić

  • 6

Zadrugari su odgovarali na pitanje gledalaca, a jedan fan "Zadruge" postavio je pitanje za Davida Dragojevića koje je pročitao voditelj Milan Milošević. Pitanje je glasilo: "Da li je istina da je Dalila prvo bila zaljubljena u tebe?"

- Tako su pričali, ali nikada ja nisam to primetio. Meni je to prvo rekla Jelena Krunić - rekao je David.

- Meni je to Miljana rekla kada se svađala nešto sa Dalilom rekla je: "Šta se foliraš, prvo si bila zaljubljena u Davida, pa si prešla na Dejana" - dodala je Ana Korać.

A onda je šok tvrdnje iznela Miljana Kulić

- To je istina. Davida je verovatno sramota. Tamo negde kada smo bili zajedno prvo je ušao David, onda se pojavio Dejan... Kada se pojavio Dejan, Dalila ga je videla i rekla: "Uvedite ovog" i kako je ušao, seo je pored nje, posle nedelju dana su se poljubili... Bukvalno, poručen momak. David je bio mesec dana u rijalitiju, pa je posle mesec dana ušao Dejan. Tada smo bile dobre drugarice. Non-stop mi je pričala za Davida: "Da li gleda u mene, šta je poručio muzičarima?", tako da je mene pitala za Davida - rekla je Miljana.

Pogledajte snimak na početku teksta.

Video: Zadruga Specijal: Beg Dalile i Dejana u režiji Miljane Kulić

(Telegraf.rs)47

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mirko

    23. januar 2020 | 13:04

    Dalila i DALIL Muhić su baš aktivni ovde. Boli ih istina.

  • Peko

    23. januar 2020 | 10:18

    Hoće li produkcija smisliti neki zabavniji scenario već uvek razaranje tuđih života, brakova, porodica, dece, ali reklama, nejednak tretman i zaštita svojih pulena, nemorala i prostakluka? Do kada će ovoj napaćenoj Zemlji zatirati kulturu, moral i forsirati nemoralne i šašave likove :Kuliće, Koraćku, Janjuša, Đogaje, Đuričića, Đukića, Čolaka...

  • Sale

    23. januar 2020 | 08:23

    To pitanje koje je Milan pročitao,onga je i izmislio.Zar ta produkcija misli da je narod glup,pustite uživo da se uključuju gledaoci i postavljaju pitanja?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA