"Neću da mi ovakav skot bude ćerka!" Marija pljunula Miljanu u programu uživo, ona doživela napad!

Zola je ponovo bio uzrok velikog sukoba između Marije i Miljane

  • 9

Marija Kulić u napadu besa pljunula je posred lica ćerku Miljanu, kada je čula da je želela da se pomiri sa Lazarom Čolićem Zolom.

Nakon što je voditelj razotkrio Miljanin pokušaj da se ponovo pomiri sa Zolom, Marija nije mogla da se iskontroliše, pa je u besu i suzama napala ćerku.

- Ja se stidim njenog ponašanja, ovo kao da je majka Blondi, a ne ja. Kakve uvrede i poniženja s njegove strane da ona sebi to dozvoli, ostala je bez mozga. Dobila je sve što želi, zaradila je novac, rodila je zlatno dete, a ovo da radi. Pu, p**ka t materina, odvratna - pljunula je Marija svoju ćerku.

Marija i Miljana Kulić Printskrin: Youtube/ Zadruga Official

Nakon, žestokih reči svoje majke, Miljana je doživela pravi napad panike. Počela je da se guši i u suzama molila voditelja programa da neko iz produkcije dođe po nju i izvede je napolje.

- Milane, molim te! Milane nije mi dobro, neka neko dođe po mene, neka me izvedu - vikala je sve vreme, pa ju je Lepi Mića izveo napolje.

Videvši da je u lošem stanju, Zola joj je ponudio pomoć, međutim ona ga je odmah odgurnula od sebe. Zadrugari su se slatko nasmejali Miljaninoj reakciji i shvatili da je Kulićeva samo želela pažnju.

- Ma, folira se - komentarisao je voditelj.

Kako je izgledala svađa i pljuvanje između majke i ćerke, ali i Miljanin napad panike pogledajte u videima.

Marija u napadu besa pljunula Miljanu.

Miljana, nakon Marijinog napada doživela napad.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dusa

    23. januar 2020 | 12:13

    Znam da necete objaviti ali miram da pitam: ima li neko u ovoj zemlji da izvede ovo jadno dete iz onih nehumanih uslova? Da li ce neko odgovarati zato sto se Miljana ne leci i ako napravi neki jad? I kako neke nije sramota da dovode bolesnu osobu da joj se narod smeje a vala vise nije ni smesno. Ovo je vise uzas. Hvala na objavi.

  • Hihihi

    23. januar 2020 | 14:56

    Kad si trebala tom detetu nije te bilo bi na mapi, bavila si se sobom, a sad jbg sto ti ulica nije odgajila dete po volji... e zeno bozja.. to se zove lose roditeljstvo

  • Krlja

    23. januar 2020 | 16:59

    Sto je pusti u rijaliti...sto je ne odvedes na lecenje negde...nego ti odgovara sto ti pare u dzep stavlja...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA