Miljana napravila šou u Zadruzi, slala poljupce Lazaru, majka Marija Kulić je šokirano gledala

- ja se nadam da ću pronaći pravog muškarca, ja ovim putem pozdravljam Lazara - rekla je Miljana

  • 1

Tokom podele budžeta, Miljana je napravila šou za stolom. Naime, Kulićeva je peckala Stefana Karić, jer, kako tvrdil, on nju ne voli. Miljana je takođe pomenula izvesnog Lazara kojege je upoznala pre 2 i po meseca

- Svako predstavlja sebe, neko kao šoumen, neko kao dvorska luda. Svako bira svoj put. Tako da, što se tiče podele budžeta, ja se nadam da ću pronaći pravog muškarca, ja ovim putem pozdravljam Lazara, jednog. Pre dva i po meseca sam ga ugledala, tako da veliki pozdrav i poljubac za Lazara - rekla je Miljana, a njena majka Marija Kulić je bila šokirana.

- Pisao je pismo tati Osmanu, Vi ste gospodin, za razliku od Vašeg sina, koji je bezobrazan, koji me napada bez razloga. Vi ste me pozdravili u čestitkama, on mene ne voli - dodala je Miljana:

- Ja tebe volim, ali vidim da me ti ne voliš i da ti majka puni glavu, jer me nije pozvala na rođendan. Ne znam što vam je krivo što najviše volim Miću! - rekao je Karić.

Pogledajte snimak:

Video: Zadruga Specijal: David plakao za Dejanom, Zorica zadrugare budila lopatom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA