Iva se jadala Kariću u izolaciji, on joj očitao bukvicu: Iskompleksirala si se!

- Već sam ti rekao nešto za te zaj*bancije - rekao je Stefan Ivi

  • 0

Stefan Karić je izabran za potrčka sa svojom bivšom devojkom Ivom Grgurić, a njih dvoje su proveli prvu noć u izolaciji. Poznato da su njih dvoje imali turbulentan odnos,  a seksi Hrvatica je pokušala da sa svojim bivšim dečkom popravi odnos, pa je počela da mu priča kako ju je kritikovao Lepi MIća.

- Još danas ovo Mića što mi je rekao, čak se i on nasmejao, ali to opet nije razlog da mi da... Kapiram ja da on mene ima za šta kritikovati, ali to je za razgovor, a nije za ovo. Nekako, šta ja znam, udaljili smo se, ima neko novo društvo - jadala se Iva Stefanu, koji je odgovorio:

- Zato što si bezobrazna, moraš da paziš šta pričaš. Nismo pričali o tome, ali ti kažem koliko je to zvučalo ružno! Već sam ti rekao nešto za te zaje*ancije. Neki ljudi ovde ne znaju neke osnovne stvari. Zato što si se ti iskompleksirala, zbog toga što pričaju da si ti njegova ovo, njegova ono - odbrusio je Karić.

Pogledajte snimak:

Video: Zadruga Specijal: David plakao za Dejanom, Zorica zadrugare budila lopatom

(Telegrqaf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA