Dok je Edo bio na suđenju, Dragana ga bez zadrške kritikovala: Normalno je što je došlo do ovoga!

- Normalno je što je došlo do ovoga. Ja sam mu rekla da je on za neke stvari kriv - izjavila je Dragana

  • 2

Učesnica Zadruge 3 Dragana Mitar razgovarala je sa Drvetom mudrosti u Rajskom vrtu, i to dok je u toku suđenje njenog dečka Edisa Fetića sa još uvek zakonitom ženom Zilhom, zbog čega je danas napustio Zadrugu i otišao u Novi Pazar.

Kako smo već objavili, Zilha u tužbi traži veći deo Edisovog honorara u Zadruzi 3, ali nije došla na ročište, već je samo došao njen advokat.

Inače, Dragana je juče, u četvrtak 20. februara, imala ročište sa suprugom Sinišom Dragutinovićem, zbog čega je takođe na nekoliko sati napustila Zadrugu. Sada je otkrila do detalja u kakvom je odnosu sa "Gospodinom tortom", pri čemu je pričala i na temu današnjeg suđenja.

- Normalno je što je došlo do ovoga. Ja sam mu rekla da je on za neke stvari kriv. Ja njega smatram razumnim i da neke stvari može da reši. Vidim da je juče bio smoren i zbunjen, ali mislim da će moći da nađe neko zajedničko rešenje. Ja ga razumem, zajedno prolazimo kroz sve ovo. Volim što sam u procesu razvoda, dok je Jole mali. Ako su mu deca na prvom mestu, onda bi bilo najbolje da nađe neki kompromis i dogovor - rekla je Dragana u Rajskom vrtu.

- Ja se vodim time da, i kada napolju ne funkcionišemo, da nam se drugi ne mešaju. Ne volim kada se ljudi slade tuđoj nesreći, kao par funkcionišemo ok. Ja sam uvek tu za njega. Ja pokušavam da se izborim sa njim. On voli da mi tera inat. U poslednjih nekoliko dana dobro funkcionišemo. Jedino kad smo zajedno, možemo da funkcionišemo - rekla je Dragana.

Edis Fetić, Zilha Karišik Fetić Edo sa još uvek zakonitom ženom Zilhom / Foto: Instagram/zzilhaaa

- Mislim da je ljubav pokretač svega i dokle god ima ljubavi to je pravo. Naša priča je bila toliko komplikovana, a na veliku sreću smo opstali. Ovde je naša ljubav na testu. Kada prođemo ovu Zadrugu, to je jedan viši nivo, i to je onda to. Drago mi je što smo ovde i što smo non-stop zajedno - zaključila je Dragana.

Pogledajte snimke:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Đeka

    21. februar 2020 | 16:23

    Oni se slažu kada Dragana komanduje a Edo izvršava. Kada joj se on suprotstavi ona kaže da on tera inat. Pa nije Dragana prineceza a Edo služavka.

  • Biba

    24. februar 2020 | 05:16

    Ma iskustvo je čudo, zna žena. E svaka ti ja ka Njegoševa! Beži kuću čuvaj dete nesretnice!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA