Mina izjavila da je lagala Tomovića i da ga mrzi, Zorica Marković skočila i odbrusila joj kao niko!

- Laže kao ker! Ludi za čovekom, a priča neke stvari! To je najveća laž u istoriji, vezano za Vladimira Tomovića si sve slagala, devojko! - vikala je Zorica na Minu

  • 0

Veliki šef zadao je danas učesnicima Zadruge zadatak da budu potpuno iskreni i priznaju jedni drugima kada su lagali i zbog čega.

- Prvo ću krenuti od sebe. Ja sam ovde neko ko je sebe najviše lagao i zavlačio, pravila sam sebi više bajku u glavi nego što sam videla kako to realno izgleda... Uglavnom sam ovde lagala sitne stvari.

- Tih 20 dana, gde sam imala više neke mržnje, folirala sam ostale zadrugare, čekala sam pravi trenutak kada ću moći da uzvratim i vratim kako mislim da treba. Iskreno, u sebi imam mnogo mržnje, to nekako prevazilazi u druge probleme, sebi pravim probleme...

- Očigledno nije trebalo nikad da budem iskrena ovde. Imam taj neki inat u sebi i neke stvari nisam trebala da radim što se tiče mog i njegovog odnosa, ali biće vremena, dokazaće se neke stvari na kraju rijalitija, a onda kad se sve pokaže kako jeste volela bih da vas pitam da li sam bila u pravu ili ne.

- Svesna sam da sam ispala najgora, ono sinoć me pogodilo, ostaću onakva kakva jesam, ali smanjiću ulaženje u tuđe odnose i probleme - rekla je Mina.

Mina je dodala da je u odnosu sa Vladimirom, kojeg nije želela da imenuje, bilo dosta laži i sa jedne i sa druge strane, a potom je Zorica Marković ustala i iznela svoje mišljenje.

- Moram da reagujem! Laže kao ker! Ludi za čovekom, a priča neke stvari! To je najveća laž u istoriji, vezano za Vladimira Tomovića si sve slagala, devojko! Ja sam gledala! Lažeš, ovo je dokaz! Lažeš kao pas! Lažeš kao najveća prostitutka! - besnela je Zorica na nju.

Mina Vrbaški, Zorica Marković Mina Vrbaški/Printskrin: TV Pink

- Tako je! Pozdrav za sve ku*ve! Poštenije su od tebe! - vikala je Mina.

- Najveća laž u istoriji rijalitija je Mina Vrbaški! Najveća ku*va u rijalitiju je Mina Vrbaški! Lažeš Vladimira Tomovića, lažeš Mensura! - vikala je Zorica.

Pogledajte snimak:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA