"Ona će ubiti ili sebe, ili nekoga! Zlo je čeka kad izađe iz Zadruge, njoj seva ludilo u očima!"

- Njoj seva ludilo u očima - rekla je Zonjićeva.

  • 2

Marijana Zonjić pre skoro mesec dana diskvalifikovana je iz "Zadruge", kao što je skoro i Miljana Kulić koja je međutim za raziliku od Zonjićeve ponovo vraćena na imanje.

Bivša zadrugarka već neko vreme je van imanja u Šimanovcima, ali svakodnevno prati šta u rijalitiju rade njeni nekadašnji cimeri.

Marijana je prvo prokomentarisala odluku produkcije, da Miljanu iako je izbačena zbog napada na produkciju ipak vrate ponovo u takmičenje, a nju ne.

- Nemojte mene da stavljate u isti koš sa Miljanom lujkom Kulić - rekla je Marijana za Kurir.

Zonjićeva tvrdi da Miljana ima psihičkih problema i tvrdi da je nakon završetka rijalitija napolju čeka neko zlo.

- Njoj seva ludilo u očima. Ona deluje bezazleno, ali u njoj je ludača opasna. Ona ili će sebe da ubije ili nekoga. Uglavnom, Miljanu čeka neko zlo kad izađe iz "Zadruge" - sigurna je Marijana.

Zadruga 2, ulazak, Marijana Zonjić Marijana Zonjić, Foto: Marko Jovanović

Rijaliti učesnica se dotakla i svog sugrađanina Mensura za koga takođe nije imala lepu reč. pa priznala da se plaši za Mininu bezbednost.

-Ne dopada mi se te njihova priča. Puno posesivnosti, besa, gneva. Mensur je spreman da ubije nekoga. On je od onih koji imaju crnu minutu. Kad ubiju čoveka, pa kažu da je to bio prekid filma i da ne znaju šta se desilo. Minu volim, ali plašim se da će joj nauditi. Nije on dečko za nju - završava ona.

Video: Hitna diskvalifikacija Marijane Zonjić: Ovo se do sada nije desilo u Zadruzi

(N.L)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • AE

    25. februar 2020 | 20:36

    Boze Marijana u celoj prici kao da si ti u nekoj sektici...cuvaj se ti i bolje gledaj sebe i svoja posla,nego kao neka baba Vanga tu prenosis negativnu energiju i predvidjanja..Idi radi nesto pametno.

  • Milenko

    25. februar 2020 | 22:35

    Gledam Marijanine oči. U njima ludilo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA