Kija o Luninom, ali i svom ulasku u Zadrugu: "Malo je to novca da bih srušila sve što sam izgradila"

Kristina je otkrila da će pratiti Lunin boravak u Zadruzi

Luna Đogani, Kristina Kija Kockar

Luna i Kija/Foto: ATA Images, Nikola Tomić

Pobednica Zadruge 2, Luna Đogani, ušla je u nedelju kasno uveče u Zadrugu 3 na veliko iznenađenje učesnika i gledalaca, a sada se po tom pitanju oglasila i njena bivša suparnica, a takođe i pobednica Zadruge 1, Kristina Kija Kockar.

- Tek sam danas videla to da je ušla, eto koliko mi je zanimljivo. A čini mi se da sam čitala negde da da će ući. Pa, gledaću je - prokomentraisala je Kija Lunin ulazak.

Budući da se sada, pogotovo nakon Luninog ulaska, i te kako povela priča o tome da bi možda mogla i Kija ući u Zadrugu i "začiniti" rijaliti, ona ipak kaže da se to neće dogoditi.

- Svi me pitaju da li i ja ulazim. Meni je malo novca to za šta je ona ušla da bih porušila sve što sam do sada izgradila. Ja nisam rijaliti igrač, mene to ne zanima, ali znam da sam pametnija od svih njih zajedno i tek bi onda to bila gledanost. A ako me vidite unutra, znači da sam dobila jako puno para da se obezbedim za ceo život posle van kamera - rekla nam je Kija.

Podsetimo, Luna je u Zadrugu stigla belom limuzinom dok je na razglasu išla pesma "U ljubavi luda", a najviše joj se, naravno, obradovao njen otac Gagi Đogani.

Kao što je poznato, u Zadruzi je njen bivši dečko Marko Miljković, sa kojim je vezu upravo i započela u ovom rijalitiju, ali u Zadruzi 2 iz koje je na kraju izašla kao pobednik.

Video: Kadar nevera: Luna se vratila u Zadrugu, zadrugari u šoku

(D. J / B. B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejana

    2. mart 2020 | 19:53

    I najjaci su ovi hejteri koji znaju sta je rekla, koga je ogovarala, sta ima u stanu, sta gleda na televizoru, a onda kazu:"Zeno sjasi, dosadila si vise" 😂😂😂😂😂😂🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

  • Jasmina

    2. mart 2020 | 22:36

    Ja nerazumem ove ljude koji pljuju Kiju i negiraju to sto ona i jeste postigla.Evo mpgu vam reci da sam je preksinoc gledala ,slusala i upoznala.Toliko je lepa prijatna i verujte ZNA DA PEVA.Ne osporavajte nesto lazima ,nit ce vama biti bolje nit vam iko veruje.Jadno je biti kao vi koji sem lazi i mrznje nista drugo neznate.Kija em si lepa em lepo pevas,uzivalismo i vidimo se opet negde u nekom drugom gradu😍

  • Samo istina

    3. mart 2020 | 01:36

    Ovi komentari pokazuju koliko te boli što ti cerka ulazi iz rijalitija u rijaliti da bi imali hleba da jedete! Tačno se vidi ogorčenost i želja da nekom napskostis zato što je možeš dapodneses KIJIN USPEH! Samo nastavi, pa tako do Zadruge 48.....Ahahahaha

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA