Dragana Mitar priznala Kariću šta bi jedino trebalo da se desi da bi se udala za Edisa

Pričali su u kuhinji, a Stefan je bio prilično radznao

  • 4

Dragana Mitar i Stefan Karić pričali su u kuhinji o planovima nakon izlaska iz Zadruge, a zadrugarka je otkrila i u kom slučaju bi se drugi put udala.

- Hoću da se aktiviram u tom pevanju. Ili ako ne, možda neki voditeljski posao, s tim da guram. Mislim da je to ok. Ako se ne udam bogato - rekla je Dragana.

- Pre će to biti - dobacio je Stefan.

- Da li bi se udavala stvarno drugi put, bi? - zanimalo ga je dalje.

- Ako bih imala decu, da. Ružno mi je da deca budu van braka. Oženi se, pa lako ti možeš da se razvedeš - rekla je Dragana.

- Pa je l' radite na tome? - pitao ju je Karić za Edisa.

- Ne. Pravo da ti kažem, ne znam što smo ušli uopšte. Stalno su nam neke prepreke, nikad nije bilo sve idealno. Nije bilo uopšte poente da se uđe, ali ovo je kraj. Posle ovoga viđe nema. Jole ima pet godina... Dosta je, stvarno je dosta. Da sebi sad nešto obezbedim, da se razvedem više i lagano - ispričala je Dragana.

Pogledajte njihov razgovor:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • E jadnice

    4. mart 2020 | 12:43

    Koliko jadna i dno moras biti od zene da kazes bez stida i srama "...ako se ne udam bogato!" Jadno da jadnije ne moze...

  • Realno

    4. mart 2020 | 13:15

    Ovakve se ne mogu udati bogato nikada. Mogu se udati samo za neke koji imaju nesto para i koji su zeljni ovakvih sponzorusa ali takvi cesto i ubrzo nakon njih ostanu bez para tako da ovakve uvek na kraju ostanu same i zive od alimentacija.

  • 🧻

    4. mart 2020 | 14:08

    I dalje joj zlatna koka

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA