"Kseniju je ubio čovek koji je poremećen kao ti i tvoj budući zet! Što ne kažeš šta si imao s njom?"

Ne prestaju da iznose "prljav veš" iz prošlosti i reči koje nikako ne bi trebalo da izgovaraju, naročito ne na televiziji

  • 19
Ksenija Pajčin, Anabela Atijas, Gagi Đogani

Anabela je Gagija i Marka nazvala "poremećenim", pa ih je uporedila sa Filipom Kapisodom, Foto: Marko Jovanović, Nikola Tomić

Od kako je Anabela Atijas iznela tvrdnje i javno u "Zadruzi 3" rekla kako ju je bivši muž Gagi Đogani tukao, sukob među njima ne jenjava.

Tako je Gagi tokom emisije prethodne noći, za crnim stolom pomenuo pokonu pevačicu Kseniju Pajčin, govoreći kako je njegova bivša supruga išla kod pokone pevačice u stan, što je Anabelu izbacilo iz takta.

Ona je, iznervirana, počela da prekida svog bivšeg muža u izlaganju, a onda je rekla da ju je varao sa pokojnom Ksenijom.

- Sram te bilo što pominješ pokojnu Kseniju. Hoćeš da kažem šta je bila Ksenija i ko je bila Ksenija? Što ne kažeš šta si imao sa Ksenijom, mojom najboljom drugaricom? Ubio ju je čovek koji je isto poremećen kao ti i tvoj budući zet - poručila je Anabela Gagiju.

Da Anabela i Gagi nisu mogli da se zaustave i obuzdaju dokazali su i tokom reklama, kada su nastavili svoj verbalni sukob ne prestajući da iznose mračnu porodičnu prošlost.

- Ti preko svoje ćerke da uzmeš 100 hiljada, a ja da crknem? Što ne prepišeš stan? Ja sam svoje prepisala - govorila je Anabela.

Gagi joj nije ostao dužan, te joj je poručio da će na kraju pobeći iz rijalitija, pa je nazvao budalom.

- Nećeš ti dugo, grebaćeš na ovoj kapiji. Samo žrtva hoćeš da budeš! Davila si me, mrš! Ti ženo psihički nisi dobro! Budaletino jedna, ti si zbog love došla! Došla si dete da upropastiš! - rekao je Gagi.

Kako je izgledao sukob među bivšim supružnicima pogledajte u videima u nastavku teksta.

Svađa Anabele i Gagija tokom reklama:

Video: Neću da te spakujem u sanduk! Anabela očitala Luni bukvicu zbog seksa sa Markom

(N.L)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Uzas

    17. mart 2020 | 11:30

    Ima li kakvog zakona protiv ove nakaradne porodice kad su u pitanju mrtvi koji ne mogu da se brane ? Imaaaa liiii ?????

  • Trv

    17. mart 2020 | 13:24

    Otkud pravo Anabeli da pominje pokojnu Kseniju.Hoce i nju da uprlja svojim piganim jezikom.Sad samo pametna majka i otac pokojnice presavij tabak pa joj uzmite crno ispod nokta.Nikad joj vise ne bi palo napamet nista a ne ovakvo ponasanje.

  • Mirka

    17. mart 2020 | 13:31

    Ovo je bas bas previse. Ovo dvoje ljudi nema ni malo srama,posle toliko godina da iznose gadosti iz svojih zivota. Da je ovoj majki toliko stalo do cerke,koliko prica,ne bi je ovoliko stresirala...nego je usla sebe da promovise,ali nazalost na najgori moguci nacin. Jeste uzasne stvari prezivela,to sve stoji,ali da posle 25 godina kreces da pricas o tome,a dvoje dece napolju...nemam reci. Zalost za sve sto je prezivela i osuda za takvo nesto,ali iz nje izlazi takva zloba,a sve vrti u krug jedno te isto.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA