Luna pred ocem ljubila Markovo stopalo, pa legla u pozu koja asocira samo na jedno

- Šta, ne znaš da volim tvoja stopala? - pitala je Luna Marka nakon što mu je poljubila stopalo

  • 10
Luna Đogani, Marko Miljković, Gagi Đogani Luna ljubi stopalo Miljkviću pred Gagijem, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Luna Đogani ponovo je iznenadila milionski auditorijum kada je svom dečku Marku Miljkoviću, pred svojim ocem Gagijem Đoganijem, ljubila plac.

Đoganijeva je bila u pabu gde je pevala nejna majka, a kada se uputila u dnevnu sobu, na sofi je zatekla svog dečka i oca kako pričaju.

Luna je prišla Marku i poljubila njegov nožni prst, dok je Gagi u nju gledao blago rečeno - zbunjeno. Ona je zatim legla u Miljkovićevo naručje i njih dvoje su počeli da razmenjuju nežnosti.

Oko! Šta, ne znaš da volim tvoja stopala? - pitala je Luna Marka nakon što mu je poljubila stopalo.

Miljković je pitao Lunu sa kim je bila u Pabu, a ona mu je objasnila da joj je tema kojuom su se bavili on i Gagi bila dosadna, pa je otiša u Pab gde je pevala njena majka.

Inače, Đoganijeva ne krije svoj fetiš prema muškim stopalima, te je tako i u prvoj sezoni Zadruge, dok je bila u vezi sa Slobodanom Radanovićem ljubila i njenova stopala, odnosno nožni palac.

Luna Đogani, Marko Miljković, Gagi Đogani Luna i Marko razmenjuju nežnosti pred Gagijem, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Kako je Luna poljubila Markovo stopalo, kao i Gagijevu reakciju pogledajte u videu u nastavku:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA