"Lunu ne prepoznajem, Marko nam se zgadio": Velika ispovest Andreja Atijasa

- Marko utiče na nju, promenila se mnogo - rekao je bivši muž Anabele Atijas

  • 13
Andrej Atijas, Anabela, Luna Andrej Atijas Printskrin: TV Pink

U Zadruzi je prilično "vatreno" ovih dana od kako je Anabela Atijas postala deo ovoj rijalitija. Pevačica je imala raspravu kako sa svojom ćerkom Lunom, tako i sa Markom Miljkovićem, kao i sa bivšim mužem Gagijem Đoganijem.

O svim ovim temama govorio je Anabelin bivši muž Andrej Atijas u svojoj velikoj ispovesti za Pink.rs.

Ona je otkrio kako je reagovao kada mu je bivša supruga rekla da ulazi u rijaliti.

- Da mi je u "Zadruzi 1" to rekla, rekao bih joj:“Daj mi papire za razvod,odmah bežim!“. Sada je situacija drugačija, tri "Zadruge" su prošle, video samkroz šta je sve ona prošla... Nagledao sam se svega, ja sam to najviše upijao,najgori „feedback“ koji je dolazio - dolazio je do mene. Sva sreća, otišao sam na lečenje od mesec dana, očistio sam sebe duhovno i fizički... Podržao sam je, jer bi ona opet to trpela, gledala bi na televiziji, svašta bi se gomilalo. Svi ispadoše cvećke, dobrice, anđeli, svi super, savršena porodica... A nju su uništili. Ona niti radi, niti išta, katastrofa, a sve to samo jer je bila uz svoju ćerku, uz Lunu. Branila je, preko mrtvih prelazila, gazila i svoje principe da bi na kraju osetila nenormalno razočaranje koje i ja sad osećam, iskreno. Potpuno je izdana, ničim izazvana. Ako je iko tu bio toj Luni, to je bila Anabela. Gagija nije bilo nigde! On se tu pojavi kao figura oca, nikada nije dinara za alimentacijudao, nikad ništa nije plaćao... - rekao je Andrej i nastavio:

- Prošli smo kroz pakao, pogotovo jer je ona gazila svoju reč, išla je preko svojih principa. Prva je svoje dete vaspitala da nikada ne bude sa oženjenim muškarcem – kad se to desilo, opet ju je krvnički branila, iako je znala da ide preko svojih načela. To se gomilalo tri godine... Ja sam se razočarao, mogu da mislim tek ona. Svi su se razočarali – i Ilija, a tom Iliji nije Anabela govorila kakav je Marko, već su i drugi sami to videli. Anabela je psihički obolela, sve se to odrazilo na naš brak, to je bio jedan odrazloga našeg razvoda. Nisam mogao da je dozovem... Uvek smo Lunu slepompodržavali, bili uz nju, da bi nas na kraju ovako izdala - naveo je on, a potom dodao:

- Nisam očekivao da će ona, kao iskrena osoba, raditi sve to, ja nju (Lunu) ne prepoznajem. Marko utiče na nju, promenila se mnogo – niti nam je rekla da će da uđe, niti zašto, a sve vreme nam je pričala da je Marko ovakav, onakav, zato nam se i zgadio – iskren je Andrej, koji o Miljkoviću nema lepo mišljenje.

- Najgore je bilo kada nam je on za svoju slavu rekao:“Ne možete da dođete“. Čoveka samo jednom zoveš na slavu, a on za prvu slavu na koju je trebalo da dođemo rekao je:“Ne možete da dođete, vama je zabranjeno da budete u mojoj kući, niste dobrodošli“. To je poniženje da nema većeg! Onda nas je otpratio sve sa Instagrama, ne znam kakva mu je to glupa fora. Divim se kako tako jedan neinteligentan momak može masu da zaigra, samo mi to nije jasno - naveo je Andrej Atijas.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boki

    19. mart 2020 | 12:13

    A, šta si ti uradio, uvalio Lunu u dug prema tebi. Pozajmio joj pare da kupi stan koji ona sebi ne može da priušti, pa je posle tebi morala da vraća, umesto da je uložila u pevačku karijeru koju je započela. Bolje da si novac pozajmio Anabeli da obnovi karijeru, da zarađuje na častan način, a ne da bruka i tvoje dete. Sad se i tvoje ime razvlači po novinama, i u rijalitiju. Imam utisak da krčis sebi put za ulazak u Zadrugu, još jedan biznismen u Zadruzi.

  • Jasa

    18. mart 2020 | 23:28

    Isti ste vi svi! Pre par meseci ste svi zajedno kitili jelku, i Anabela, Luna, Marko, Gagi (koga sada toliko pljujes!) I ti! Secas se? Onda kada ti je oko bilo zatvoreno zato sto si dugovao pare? Sve je ovo vas dogovor, ne izlazite iz novina! Anabela je I sama imala zauzete muškarce (ti to najbolje znaš!) Da bi sada rekao kako je ista ta Anabela učila Lunu da nikada ne bude sa ozenjenim! Vi bre slažete kako zinete! Za pare ste spremni sve da uradite!

  • Mija

    19. mart 2020 | 07:47

    Ala se ovi nalupetase,sve rade sa ciljem za novac.Anabela dosla da glumi zrtvu ,Boze moj bivsi muz je varao a pre 2 godine branila prevaru pod parolom brak nije valjao,nisu bili intimni,da jesu on ne bi isao kod druge itd. Sada optuzuje onog sirotog Gagija bez mozga da je varao,a crni on se brani da je morao jer mu nije davala🤦‍♀️😂pa ako je toliko protiv prevare ne bi istu podrzavala,jedno je braniti svoju cerku i pokusati da je zastitis,a drugo je lizati se sa ozenjenim covekom sa kojim tvoja cerka spava i obecavati stanove itd. I u procesu svaljivati krivicu na suprugu.Sada joj smeta Marko i kako on tretira njenu cerku ali joj nije smetalo kada su se u Z1 njena cerka i "decko" tukli tada je to njoj sve bilo slatko .Ne verujem nista njoj i njenom "bivsem" muzu jer su to opasni manipulatori i lazovi koji bi za pare uradili sve .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA