Nakon što je Anabela udarila Marka, Luna pokušala da pobegne! Gagi joj uprkos paprenoj kazni pomagao

- Da sam znala da će da uđe moja mama, ne bih nikad ušla. Meni je ovo bolesno, ne treba mi ovo - izjavila je u suzama Luna

  • 29
Luna, Gagi, Zadruga Gagi pomaže Luni da pobegne/Printskrin: TV Pink

Luna Đogani pokušala je jutros rano da pobegne iz Zadruge, nakon što su je otac Gagi Đogani i dečko Marko Miljković nagovarali na to govoreći kako je to možda i najbolje rešenje.

Luna je prvo po kući tražila lopatu kako bi, verovatno, razvalila kapiju, a kasnije se sa njom uputila ka izlazu.

- Ne postoji drugi način. Briga me. Nema spavanja. Idem kući, baš me briga - rekla je i počela da lupa, te dodala kako se već spakovala.

- To je mnogo jadno što radiš. To je bezveze. Ja znam zašto ti to radiš. To nije jedini način, to je mnogo jadan način, to rade samo bednici - poručio joj je Gagi, koji ju je gledao dok lupa na kapiju i pokušava da razvali vrata.

- Dva puta sam rekla da mi spuste ugovor, oni neće. Ja ću je razbiti - rekla je Gagiju, koji joj je potom prišao i umesto nje nastavio da razvaljuje - ali bezuspešno.

Potom su je pozvali da ide kod Drveta mudrosti, ali bez Gagija, što je i učinila.

- Nisam dobro i hoću da idem kući. Ne vidim drugi način da odem, nego moram nekom silom da odem i da se blamiram, ne mogu da budem ovde više ni pet minuta - poverila se Luna u Rajskom vrtu.

- Svi mi kažu da treba da idem, i moj dečko i tata... Ovo nije za mene rijaliti, ovo je za mene pakao, doveli ste mi i i mamu. Moja najveća greška je što sam ikad dolazila i moram da odem odavde. Samo da mi se spusti ugovor i da potpišem i da odem kući. Samo da se ne blamiram da moram da razvaljujem i skačem po štali... Najbolje za sve da odem, jer sam ja najveći problem.

- Nikome nije ni stalo da ja nešto ostanem, nije mi mesto više ovde. Dve godine je bilo, treće nije. Da nisam ja ušla, ne bi ušla moja mama i ne bi bilo svega ovoga. Ne želim da ljudi dobijaju batine zbog mene... Da sam znala da će da uđe moja mama, ne bih nikad ušla. Meni je ovo bolesno, ne treba mi ovo. Ovako da živim ovde, nema šanse. Imam bolest, ako se nastavi ovako neće se dobro završiti - plakala je Luna.

Luna, Zadruga Luna plače nakon pokušaja bega/Printskrin: TV Pink

- Sad kad vidim neke stvari, možda nije bilo vredno da dolazim ovde. Mojim ulaskom sam napravila haos. Ne vidim drugo rešenje, moram da se spasim. Nisam ja više ona Luna iz Zadruge 1  Zadruge 2 koja je bila jaka, imam ozbiljan problem, ne znam da se zezam s tim stvarima. Mene niko ne razume, pritom su to moja mama, tata i dečko, tri osobe koje volim...i treba da stanem između njih troje? A žele da odem odavde... - žalila se.

- Nije smela da uđe moja mama. Mi ne možemo da funkcionišemo, nas četvoro. Ali ja mnogo volim ovo mesto, imam uspomene, osećam se kao kod svoje kuće, vezana sam za svaki ćošak... I toliko mi nedostaje ona Luna. Bila sam mnogo srećna. Mislim da nisam dugo bila tako srećna kao kad sam tek ušla ovde ranije... Nisam više ta ista devojka, previše sam s*ebana sa svih strana. Umorna sam i prazna. Mislim da neću moći da izdržim - završila je i otišla da spava.

Ovome je prethodio razgovor sa Gagijem i Markom u izolaciji, gde je Luna izjavila kako je bez ljubavi ka biljka.

- I tvoja mama je kao biljka. Tvoja mama zbog toga isto tako prolazi. Povukla si genetiku na nju. Pogrešni su potezi koje povlačiš zarad ljubavi. Nekad moraš svojim mozgom da razmišljaš, ne možeš samo srce da slušaš, da ono radi i da odlučuje. Ona je takva bila isto, toliko primera mogu da ti dam. Evo dokle je stigla, totalno je flipnula, hoćeš da budeš kao ona? - pitao ju je Gagi.

- Neko jednostavno ide srcem i voli, neko ne, svi smo različiti. Ali devojke kao što sam ja prolaze najgore. Pusti mamu više - rekla mu je Luna.

- To što ti radiš, radiš kao tvoja mama. I završićeš kao tvoja mama - rekao joj je Gagi.

- Hoćeš da kažeš da ja treba da odustanem od Marka? - pitala ga je Luna.

Luna, Zadruga Luna, Gagi i Marko/Printskrin: TV Pink

- Sad ću da ti kažem da si glupa. Glupa si! Dečko ti je rekao da će da te sačeka, zar ne? Ako je prava ljubav, ona će da opstane. Izađi, pa sačekaj. Ali ostavljaš mu poruku da ga ti čekaš u finalu, ti ćeš biti tamo i sačekaćeš ga. Je l' ti sad jasno? Samo što ti nećeš da sačekaš, ti si nestrpljiva. Da nije ona ušla, mi bismo se zezali i sve bi bilo u najboljem redu - govorio je Gagi.

Luna je potom pričala kako je teret Marku otkako je ušla, jer, kako kaže, otkad je došla krenuo je haos i upropastila im je mir i zažalila zbog toga.

- Ja te slušam i ne mogu da verujem šta pričaš. Da li ti uopšte razmišljaš kako on to gleda kad tako nešto kažeš. Kad si ušla, bilo mi je lepo i drago, ali sam se plašio. Nemam problem. Mislim da je i njemu (Marku) dobro što si ti tu. On je odlučio i postavio sve na svoje mesto. Ali, došla je zver i ćao. Sve nas je rasturila - rekao je Gagi.

Marko je tokom noći zapretio Luni u vezi sa njenom majkom, nakon što je došlo do sukoba između njega i Anabele Atijas.

- Zašto ti meni pretiš? Šta sam ti ja kriva? Ne možeš tako da pričaš. Do ovoga će dolaziti ako tako budeš pričao - rekla mu je Luna.

- Mogu, i ovako će biti uvek! Još gori mogu da budem! Je l' shvataš ti šta ona priča?! Izgubiće potpuno poštovanje koje imam prema njoj i onda ću da budem najgori. Ovo nije moje najgore izdanje - vikao je Marko u garderoberu.

Luna, Zadruga Luna i Marko se prepiru u garderoberu/Printskrin: TV Pink

- Ali ja sam tvoja devojka...i voliš me...navodno - rekla mu je.

- Znam, Luna, ali ovaj rak moramo da odstranimo! Ovo zagađenje! Ovde je došla na moj teren - nije se smirivao Marko.

- Ja ću da idem kući večeras - rekla je Luna.

- Idi, možda je tako i najbolje. Pola kazne ja, pola kazne Gagi i sve ok. Ne znam šta drugo da ti kažem. Mene moraš da pustiš. Ne dozvoljavam da ovako jaše i da se ovako ponaša, nema šanse. Ne zanima me. Ako ona nema poštovanja prema meni kao tvom izboru, ne zanima me - besneo je Marko.

Video: Anabela usred svađe pozvala Marka da se testiraju na drogu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sasa

    19. mart 2020 | 22:21

    Kija kriva što Luna nema nastupe???...Veću glupost odavno nisam čuo...

  • Nazalost

    19. mart 2020 | 19:49

    Ovo nije vise zadruda rijaliti ve Djogaj rijaliti...tuga i zalost!!

  • Jasa

    19. mart 2020 | 11:13

    Ispada da Gagi i Marko zaista žele Luni najbolje! Zamislite šta je sve Razija radila napolju drugima ako onako pljuje svoje dete i udara koga stigne!? I nije Kija kriva za tvoje nastupe, jel vidiš ko te je doveo do vrata Zadruge da lupaš lopatom?! Sve vam se vraća zbog zla koje nanosite....Isti ste

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA