"Da sam u Zadruzi, stao bih uz Anabelu i rekao istinu": Sa Mirkom Gavrićem u četiri zida

Bivši učesnik "Zadruge 3" nam je otkrio da je naredbu o samoizolaciji podneo normalno, obzirom da je pre tri nedelje napustio rijaliti gde je proveo šest meseci

  • 13

Ekipa Telegraf TV započela je format "Jetset u četiri zida" u kojem razgovaramo sa ličnostima sa naše javne scene, ili nam šalju snimke kako provode vreme, sa ciljem da saznamo kako se oni ponašaju u vanrednoj situaciji zbog epidemije korona virusa u Srbiji. 

Bivši zadrugar, kompozitor i pevač Mirko Gavrić otkrio nam je kako provodi vreme u izloaciji. Pevačica Anabela Atijas od ušlska u "Zadrugu 3", pominje Mirka koji je, prema njenim rečima, bio svedok nasilja koje je godinama trpela od strane svog bivšeg supruga Gagija Đoganija, a Gavrić sada prvi put javno govori i na ovu temu.

- Da sam tamo, naravno da bih bio uz svoju prijateljicu Anabelu, odnosno potvrdio bih istinu. Meni je najveći problem što mi je Anabela jako zamerila to što nisam pričao istinu kada je njen život u pitanju, ali ja sam neko ko je kao prijatelj jako lojalan i nikada nisam pričao o privatnim životima svojih prijatelja, a pogotovu ne javno. Tako da se ova priča vodila dok sam ja bio u Zadruzi i dok je ona bila pored mene bilo bi podosta lakše meni, jer bih onda osetio nekako da imam prava da mogu o tome da pričam - rekao je Mirko.

Kompletan razgovor sa Mirkom pogledajte u videu na početku teksta, a dok gledate video ostanite u kući i pratite smernice Vlade Republike Srbije, čuvajte sebe i druge, i ostanite uz Telegraf.rs!

(M. Pantić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ana

    22. mart 2020 | 07:57

    Taj cirkus je delić onoga što je familija Djogani zaslužila gurajući Lunu u ruke oženjenom bilmezu, i sve pred očima njegove žene.

  • Milena

    22. mart 2020 | 07:14

    Jos samo da ispricate istinu o zadruzi 1 i o manipulaciji i ucenjivanju Slobe jer ima neke golisave slike sa tobom.

  • M

    22. mart 2020 | 14:36

    Bitan si liče kao semafor u GTA, kao i svi oni tamo... Sedi di si, ni za di si nisi...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA