Bora pljuno i nasrnuo na Filipa Đukića! Dok je Milica plakala, Iva urlala na sav glas

Snatana je besno skočio na Đukića, a zadrugari su ga jedva obuzdali

  • 3
Bora Santana Zadrugari smiruju Boru, Printskrin: Zadruga Official

Opšto haos nastao je za crnim stolom kada je došlo do svađe između Ive Grgurić i Milice Kemez, a nakon čega su se ozbiljno sukobili njihove jače polovine, Bora Santana i Filip Đukić.

Naime, sve je počelo bezazlenom raspravom između Grgurićeve i Kemezove, no u sve to se umešao Bora Santana i vređao Ivu, a onda je skočio Filip da odbrani svoju dragu.

- Sad si joj to rekla! Pu! J*baću ti mam u pi*ku - rekao je Bora, Ivi.

-Šta s*reš Boro? Šta se mešaš u zensu svađu? - uzvratio je Filip, Bori.

Njih dvojica nastavili su ozbiljno da se vređaju, a Santana je čak u jednom momentu pljunuo i rekao Filipu da će ga prebiti čim izađe napolje.

- Ma, dužan si mi, bre, dužan si mi batine napolju! Zbog nje! Sad ću ceo krevet da joj razvalim. Ivo, k*rvetino, j*baći ti majku - rekao je Bora.

Milica na kraju je završila u suzama, dok je Iva nastavila da se svađa sa Erminom, a Bora se ozbiljno sukobio i sa Mlađom.

Kako je izgledao ovaj opšti haos od sukoba pogledajte u nastavku teksta.

(N.L)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MN

    23. mart 2020 | 22:20

    Vreme je da najzad izbacite Boru. Toliko zlih, pretecih reci, a kaznjavate ga nivcano. Pa da li to ima smisla. A zabiberila iskompkeksirana i osvetoljubiva 'cistunica' Milica. Strasno, koliko agresije. Izbacite ih u stvarni svet, pozelece da se vrate i predu tamo.

  • Silvija

    24. mart 2020 | 13:38

    Postoji li zakon za Zadrugu i druge u vezi virusa ili su oni svi zarazeni ili su oni vanzemaljci?Tuku se ,pljuju se,higijena na visokom nivou?Peru ruke posle seksa, ko ce im verovati ?Zatvori Zadrugu to je najbolje resenje,posalji ih kuci neka brisu prasinu !

  • LA

    24. mart 2020 | 10:58

    A oni i dalje galame, nadvikuju se, niko nikog ne slusa...uzas, imali su moju paznju nocas citavih 10 sekundi. Toliko paznje im posvecujem vec od polovine prve sezone. Iskreno, zao mi je, volim rialiti ali ovo je uzas i nemoza se gledati.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA