I pored Anabelinih apela da to ne radi, Luna imala vrelu akciju sa Markom

Nisu mogli da izdrže, zavukli se pod pokrivač i zatresli krevet

  • 17
Zadruga

Luna i Marko u akciji Printskrin: TV Pink

Luna Đogani nije mogla da obuzda, bez obzira na to što joj je majka Anabela strogo zabranila da bude intimna sa Markom Miljkovićem zbog zdravstvenih problema i završila sa svojim dečkom ispod pokrivača.

Luna je danima rastrzana između mame i dečka, koji se konstantno svađaju, a iako je prethodnih dana Lunin odnos sa Markom bio ozbiljno poljuljan, njih dvoje su se sinoć prepustili jedno drugom u naletu strasti.

Njih dvoje legli su zajedno u krevet, pa na početku počeli da razmenjuju nežnosti nakon čega je Miljković naskočio na svoju devojku.

Iako se nije moglo zaključiti šta tačno rade jer su bili prekriveni jorganom, sigurno je da Anabeli neće biti drago kada to bude saznala.

Podsetimo, nakon što je postala učesnica "Zadruge 3", Anabela je već prvo veče napala svoju ćerku da seksualnim odnosima ugrožava svoje zdravstveno stanje.

- Ja tvoj život neću nositi na duši, jer ja vrlo ozbiljno shvatam od čega si ti obolela. Neću jednog dana da kažem "Znala sam i pustila sam". Na dnu si. Sama si to tako prikazala. Na dnu - rekla joj tada Anabela.

Video: Neću da te spakujem u sanduk! Anabela očitala Luni bukvicu zbog seksa sa Markom

(N.L)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA