Luna poručila da je zvezda, a da karijeru Gagija i Anabele mogi mogu da sanjaju

Đoganijeva je stala u odbranu svojih roditelja

  • 37
Luna Đogani

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Luna Đogani napravila je haos tokom sastanka koji je održan jutros u Beloj kući, a nakon što je besno prekinula Brendonovo izlaganje, ona je samu sebe nazvala zvezdom rijalitija.

Naime, Brendon i Anabela imali su žestoku raspravu zbog Marka Miljkovića, to je očigledno iznerviralo Lunu koja je ustala i počela da hvali sebe i svoje roditelje.

- Brendone, nemaš ti potrebe ovde da navodiš moju mamu i povezuješ sa svojim druženjem sa Markom. Ljudi, vi ste toliko sujetni, želite da vam se kaže mišljenje, a onda se vređate. Evo, recite meni sve slobodno. Mogu i ja da kažem da sam zvezda. Evo, ja sam zvezda, ja sam stvorila ovaj rijaliti, i prvu, i drugu, i treću sezonu. Ja sam najveća zvezda, bez mene ovaj rijaliti ne postoji - rekla je Luna.

Brendon je zatim pomenuo "sunovrat karijere" njen roditelja, nakon čega ga je Đoganijeva ponovo prekinula i poručila da mnogi nikada neće imati karijeru kakvu su imali Gagi i Anabela.

- Kada iko ovde bude imao i upola uspešnu karijeru kakvu su imali moji roditelji, možeš da mi se javiš - poručila je Luna.

Sukob sa Brendonom i Lunino prepotentno izlaganje pogledajte u videu u nastavku teksta:

(N.L)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pop

    30. mart 2020 | 11:00

    Jedini koji je imao karijeru je Gagi.Kažu gledaj majku biraj kćerku, e moj Marako ,treba ti daleko veća dioptrija od postojeće. Ako ništa Anabelu i Lunu zavrni za neke pare, alal vera šta trpiš ?

  • Mico

    29. mart 2020 | 21:58

    Boze,ovoj stvarno treba pomoc. Muzicka porodica koja je skakutala ,otvarala usta,a drugi pevali za njih.Manipulatori koji godinama zive od nemorala i skandala u rijalitima!

  • Ikona

    29. mart 2020 | 22:17

    Daleko vam lepa kuca , vi ste bruka i sramota

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA