Zorica ispričala Anabeli tužnu priču o roditeljima: "Mama je imala takav život, da bi dobila Oskara"

Imala je život, kada bi neko preneo to na papir pa na platno ili na film, dobila bi Oskara u Americi, kunem ti se - rekla je Zorica Anabeli

  • 2

Anabela Atijas i Zorica Marković ručale su zajedno za stolom i počele priču o zdravstvenim problemima, a Zorica joj se potom poverila i u vezi sa svojim roditeljima.

Zorica je govorila kako nema pravila kada je zdravlje i čuvanje u pitanju, pa podelila sa Anabelom priču o roditeljima.

- Moja pokojna mama je nas petoro rodila. Imala je život, kada bi neko preneo to na papir pa na platno ili na film, dobila bi Oskara u Americi, kunem ti se. Uopšte ne preterujem što je to moja majka, to je zaista tako. Ona je kukala na kostobolju, ali na minus 10 zimi kad pereš na ruke - počela je Zorica Marković.

- Tata je radio u to vreme, kao da je u to vreme imao kamion, za pare je dovozio ljudima materijal kad je trebalo da grade kuću. U Valjevu je počeo da pravi kuću, imao je mali deo za konje, vrata i kao garsonjericu. Posle je brat to nastavio da pravi... Astma, pluća, srce, šećer, u odnosu na mamu, on je bio truo čovek. Nije vodio računa, pio, pušio, katastrofa... Kao kretao se, ali ništa to nije.

- A moja mama, znaš koliko je pešačila, do Londona bi stigla peške. Ona je živela kako doktori prepisuju. Ceo život tako. Ceo dan na nogama, čist vazduh, nikad u životu nije zapalila cigaru niti je boravila u zadimljenoj prostoriji. Posle ručka je uzimala samo čašu vina ili koka-kole kad se pojavila kasnije, organizam joj tražio - pričala je Zorica.

Anabela, Zorica Marković

Anabela Atijas/Printskrin: TV Pink

- Kada se Ilija rodio, ja ih oboje dovedem kod nas. Tati se astma pogoršala, a ona malo kao ide nešto unazad, mislili smo da je centar za ravnotežu. I doktor mi kaže da je to Alchajmer, ona neće moći za tri godine ništa... Mozak joj je radio dok nije voda na pluća ušla. Tata, on je nju nadživeo još deset godina - otkrila je Zorica.

- Nema pravila. Živi kako ti se živi i ne razmišljaj - složile su se ona i Anabela.

Pogledajte snimak:

Video: Zadruga Specijal: Nakon Anabelinog ulaska više ništa nije isto

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hahaha

    31. mart 2020 | 07:39

    Prijateljice.... Kako Zorka igra po scenariju bolje od mnogih glumica. Zna Zorka da je Zlobela ušla da joj dodele pobedu. Ostali učesnici i glasači džaba kreče.

  • Pop

    31. mart 2020 | 09:36

    Pucaju ,socijale i patetike jedna drugoj.Ova priča o teškom životu , druga kako je rođena u štali.Tešlo im imaju da jedu, piju , pljuju druge i plus u segurmoj izolaciji.Baš mi ih nešto žao.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA