Anabela: "Đole je napravio dete devojci koju je Slađa dovela u kuću kao treće dete"

Sukob i iznošenje "prljavog veša" Anabele i Gagija se nastavlja

  • 12

Sukob između Anabele Atijas i njenog bivšeg supruga Gagija Đoganija ne prestaje, a oni su iskoristili i današnji sastanak kako bi se posvađali i nastavili da iznose "prljav veš" iz prošlosti.

Njih dvoje su tokom sastanka ušli u ozbiljnu raspravu, a Gagi se onda osvrnuo na sukob koje su jutros imale Anabela i Luna. Gagi je svojoj bivšoj zamerio to što napada njihovu ćerku Lunu.

- Nema veze, ali na koji način je to uradila... Ljudi su se zgrozili, koji je to pristup prema detetu. Ona nju napada i haos je napravila, ona nema pristup - urlao je Gagi.

Denser se zatim dotakao i teme odnosa između svog brata Đoleta Đoganija i Anabele, nakon čega je ona ustala i najstrašnije oplela po Gagijevom bratu.

- Đole je napravio dete ženi koju je Slađa dovela u kuću kao svoje treće dete. Stariji je od nje 20 godina! Sram ga bilo! Ja sam tvojoj majci prala noge. Jeste, došla sam tebe da pobedim. Čovek je rekao da treba nekom Luni ko će da je kali i da treba neko da je kali još jače, ja sam mu napisala poruku da i njegovu ćerku treba neko tako da kali - odbrusila je Anabela.

Kompletan sukob Anabele i Gagija pogledajte u videu u nastavku teksta.

Video: Da sam te tukla više ne bi bila takva: Strašna svađa Lune i Anabele

(N.L.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ch

    4. april 2020 | 15:06

    Rece Anabela koja je trudnoj zeni uzela muza!!!!👎👎👎👎👎

  • Milos

    3. april 2020 | 21:05

    I ti se otela momka trudnoj devojci i sa kcerkom razorila tudji brak,zivote,porodicu i decu ! Cuti zeno,prvo pogledaj sebe,pa moralisi drugome!

  • Dt Nera

    4. april 2020 | 07:25

    Anabela je zaboravila sta je ona uradila trudnoj zeni. Sram te bilo. Zlo od zene.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA