Anabela fizički nasrnula na Miljkovića: Gagi zbog Markovih reči, prvi put stao u njenu odbranu

Anabela je bila vasn sebe zbog Markovih optužbi, te je njihov verbalni okršaj prerastao u fizički

  • 39
Anabela Atijas, Marko Mijković Svađa Anabele i Marka, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Tokom sinoćne emisije "Igra istine" Anabela Atijas i Marko Miljković žestoko su zaratili, a njihov verbalni okršaj eskalirao je u fizički.

Anabela je tokom noći u više navrata istakla da je Miljković narkoman, a onda je on postavio njoj ptanje koje ju je potpuno razbesnelo.

- Zašto ti stan u kom živiš sa dve maloletne ćerke miriše na marihuanu? - pitao je Marko Luninu majku.

Njih dvoje su nastavili sa svađom, a onda je Miljković dolio ulje na vatru.

- Klošarko, ostavila si Ninu, otišla si sa Lunom u Švedsku i dete nije imalo 500 dinara da jede. Ostavila si je gladnu, zvala me da joj donesem na Vidikovac 2.000 dinara. To se desilo pet puta, putovala si, ostavila si dete gladno u stanu - rekao je Marko.

- Nisam imala para, sve sam uložila u Lunin stan, šta je sramota da nemam pare. Nisam imala dinara, ali ja sam Luni rekla da joj da pare jer joj nije bilo dovoljno ono što joj je ostavljeno, pa je ona zvala Marka da joj odnese - odgovorila je Anabela i polila Miljkovića vodom.

Anabela Atijas, Marko Mijković Svađa Anabele i Marka, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Anabela i Marko su nasrnuli jedno na drugo, dok ih je Gagi Đogani i obezbeđenje razdvajalo. Đogani je prvi put od Anabelinog ulaska stao na njenu stranu i odbranio je.

- Anabela nikad nije dete ostavila bez dinara. Njoj je dete svetinja. Moja deca su bezbrižna, ja sam živi svedok, Anabela uvek ostavi novac. Ovo je katastrofa što si rekao. Uopšte ti ovo nije trebalo - poručio je Gagi Marku.

Anabela Atijas, Marko Mijković Gagi smiruje Anabelu, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Luna je bila šokrana prizorom, a pre nego što je izbila svađa, ona i Marko su raskinuli. Kada je nakon obračuna sa Anabelom Marko otišao u garderober, ona Luna je pošla za njim, ali ju je on odrugurnuo i reko da neće da priča sa njom.

Nikad žešću svađu Anabele i Marka pogledajte u videima u nastavku:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ana

    4. april 2020 | 10:04

    Jos u Zadruzi 1 (ima snimak) gde Luna prica da kad sestricu stave na spavanje ona,mama i ocuh koriste maruhuanu!

  • Milena

    4. april 2020 | 15:04

    Cela porodica je konfliktna i diskutabilna, ali to ne daje za pravi ovom nevaspitanom, nadobudnom, neostvarenom Miljkovicu da se ponasa tako. Ako voli tu devojku, mora pokazati bar malo postovanja prema njenima, a ne bahato i prepotentno vredjati i pljuvati po njima. Anabela nije cvecka, ali napada ga bez uvredljjvih reci i argumentovano, dok on ne bira sredstva. Mislim da Miljkovic gubi kontrolu jer ne moze vise da igra igru koju je zapoceo...

  • Marina

    4. april 2020 | 10:52

    Ovo Anabela sve radi jel ako Luna ode nema njenih para više zato ju je i podržavala svo vreme samo zbog para ! Luđakinja! Gazi je Marko kad niko drugi ne sme , jer ona odma bije.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA