Anabela kroz suze rekla Gagiju: "Ovo nije moje dete, ona je patološki lažov! Treba joj lečenje"

- Ona je ispala na kraju nešto iza čega ne želim da stanem. Ovo nije moje dete, ja ovo nisam vaspitala - žalila se Anabela bivšem mužu Gagiju

  • 9
Anabela, Gagi Anabela i Gagi/Printskrin: TV Pink

Anabela Atijas je nakon sinoć nastalih skandala pokušala bivšem suprugu Gagiju Đoganiju da "otvori oči", rekavši mu u dvorištu kako smatra da je njihova ćerka Luna Đogani patološki lažov i da je za nju postala potpuni stranac.

Takođe je zamerila Gagiju kako Andreju nikada nije ponudio pomoć, onda kada mu je to bilo napotrebnije i kada nije imao ni za kutiju cigara, a ona za ćerkin vrtić.

- Svako sebe gleda i onda prozivate čoveka koji je ispao najveći gospodin - rekla je Anabela misleći na Andreja sa kojim ma ćerku Blankicu.

- Ti za deset godina nijednu alimentaciju nisi platio. Ja nisam mogla da nemam, ja sam morala da imam, to je razlika između tebe i mene. Ja ti prebacujem osećaj odgovornosti, imaš dvoj dece. Ona (Luna) je ispala na kraju nešto iza čega ne želim da stanem. Ovo nije moje dete, ja ovo nisam vaspitala. Ograđujem se od ove osobe. Smatram da je psihički veoma poremećena i kandidat za ozbiljnu, ozbiljnu hospitalizaciju. Ona nije ok. Ona je patološki lažov. Ona je obolela i postala lažov. Nije bila lažov od rođenja. Postaje ista kao svoj dečko, zavrću te, prevrću te...

- Meni priča jedno o tebi dva dan apred ulazak. Ti si njoj bio najomraženija osoba. Nisam imala pojma šta se dešava... Ona mene zove u Sloveniju i dva sata vrišti i priča o tome kako joj se ne ulazi, kako ne može očima da te vidi, kako će ti sasuti sve u lice. Andrej je bio pored mene, bila sam tamo da se lečim... Ona je na tebe bila najviše ljuta. Neće ti to reći, jer je lažov. Da, naša ćerka je patološki lažov! Toliko te mrzela.. Proklinjala je dan kad je potpisala i što mora da se sretne sa tobom. Došla je ovde i govorila kako je obegla od mene - govorila je Anabela Gagiju uz reči kako je Luna izgubila kompas.

- Posle ovoga sinoć što sam videla mislim da je ona (Luna) sposobna da mene gurne sa litice zbog njega. Ja njoj ne mogu da zabranim, ali poenta priče u svoj toj ljubavi koju gajiš prema dečku je da ne dozvoliš da se udaljiš od majke zbog nečega što nije istina, a nije istina da ja nisam dovoljno vodila računa o svojoj deci.

- Za mene je ona potpuni stranac, osoba koju ja apsolutno, ma koliko mi bilo teško, a znaš koliko je volim, jer mi je posebna sve otkad se rodila, kao da mi je sve u njoj bilo, najosetljivija sam na nju. Crći ću... Neka ti ličim na koga god hoćeš, na vešticu, na zlo, na koga god... Toliko me je povredila. Moja Luna, ona Luna koju smo ti i ja odgajali, ti sam ne bi odobrio takvo ponašanje, ja to znam - nastavila je Anabela.

Anabela, Gagi Anabela Atijas/Printskrin: TV Pink

- To što ideš linijom manjeg otpora, podržavaš ono što je nezdravo, to će na tvojim leđima da se obije. Doći će dan kada će ta ista Luna da uradi i tebi isto ono što je meni, videćeš. Zapamti. Ali ti ćeš preći preko toga kao što prelaziš preko svega ostalog. Veći sam ti ja neprijatelj bia nego Ermina i tako neke gluposti... Ti i ja smo 17 godina imali i loše i dobro - govorila je Anabela Gagiju kroz suze.

- Nema više te Anabele. Došao si u Zadrugu da pričaš neke lepe stvari... Kasno je za to - rekla je Gagiju.

Anabela je ispričala i kako je Andrej pomogao i njoj i Luni tako što je isplatio auto do zadnjeg dinara kada nije imala para, kao i to da je pomogao oko stana. Takođe, navela je da je i njoj pomogao kada se razvela od Gagija, kada nije imala za vrtić, a Gagi joj nije davao alimentaciju.

Pogledajte i taj snimak:

Video: Zaprepastiće vas kad čujete da Gagi i Anabela pričaju o Luni kao da im je neprijatelj

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA