Nakon Markovih tvrdnji da je Anabela ostavljala ćerku bez novca, oglasila se Nina Đogani

Miljković je ispričao da je on Nini lično nosio novac, jer nije imala od čega da kupi hranu

  • 20
Anabela, Marko Nina Anabela, Marko Nina, Printskrin: Youtube/Zadruga Official, Instagram/djogani__nina

Marko Miljković u Zadruzi izneo da je Anabela Atijas nemarna majka i da je ćerku Ninu Đogani ostavljala bez novca kada ode na put van Srbije.

Miljković je ispričao da je lično on Luninoj sestri nosio novac, jer joj pevačica nije ostavila ni za hranu, dok Nina tvrdi da Marko iznosi apsolutne neistine.

- Marko laže! Moja mama mene nikad ne bi ostavila bez para, te pare koje je Marko meni doneo jesu pare koje je ona ostavila kod Pečenice da se meni donesu. Trebalo je da ja odem po te pare i nisam znala kako da mi neko donese te pare. Molila sam Iliju da mi nekako dostavi te pare - počela je priču Nina za Pink.rs.

- To nisu Markove pare, ja sam Lunu zamolila da mi se te pare donesu i ona je poslala Marka. To su te pare koje je mama ostavila za mene i koje je on meni doneo. Slušam Marka i ne mogu da verujem šta priča! Sve je totalna laž! Mama mene nikad ne bi ostavila bez para, ona i kad ide put ostavi mi novac i za hranu i za sve ostalo, tako da je to jedna totalna laž što on priča - rekla je Đoganijeva.

- Samo taj jedan put mi je doneo novac koji je ona ostavila i on nema prava da joj prebacuje ništa. Moja mama to od njega nije zaslužila, treba da pokaže bar malo poštovanja prema njoj! - ispričala je Anabelina ćerka.

Podsećamo, Anabela i Gagi su spustili loptu i razgovarali, a pevačica je otvorila dušu i kroz suze ispričala bovšem mužu šta je muči kada je njihova ćerka Luna u pitanju.

Video: Da sam te tukla više ne bi bila takva: Strašna svađa Lune i Anabele

(D. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • EL...

    5. april 2020 | 21:29

    Mala , frizer te naučio kako da lažeš , alo loše !? Anabela je priznala da nije imala novac , i da to nije strašno što je Marko Ninu vodio kod meka i doneo 2.000 din . Posle Anabelinog priznanja , frizer se javlja i uvlači i Ninu u njegove laži !

  • Đeka

    5. april 2020 | 18:22

    Jeste maloletna i mala ali je lagala.

  • Ch

    5. april 2020 | 18:51

    Vidi, vidi i ovo malo laze , hoce i ono u rijaliti!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA