Skandalozan raskid Matore i Sanje zbog Lune: "Opsednuta si njom, kobilo od 30 godina! Kraj!"

- Koliko puta sam ti prešla preko je*ene Lune, koliko puta?! Neću da se blamiram više. Muka mi je od svega - vikala je Sanja

  • 10

Jovana Tomić Matora dobila je sinoć priliku da se čuje sa svojom devojkom Sanjom Stanković, koja joj se isprva nije javljala na telefon, ali su nešto kasnije uspele da se čuju.

Poziv se nije završio slavno, jer je došlo do raskida između Sanje i Matore, a Jovana je za to okrivila Lunu Đogani.

Raskidu je prethodilo to što je Matora čak dva puta bezuspešno pokušavala da dobije Sanju koja joj je odbila poziv oba puta, zbog čega je odmah i pomislila da je između njih gotovo i da se Sanja vratila bivšem dečku.

Povraćala je u ekonomskom dvorištu, a iako je nekolicina zadrugara prišla i pokušala da joj pomogne, nije dozvolila. Osim Ani Korać, koja ju je tešila.

- Sram je bilo, sram. Ovo ne rade prijatelji, Sanja, samo da znaš. Sve ono što sam mislila je istina. Nije meni trebao niko da kaže da ona neće poziv. Ne znam kako ću izdržati, ne mogu... Znam sebe. Mnogo bih lakše prebolela, samo da sam je čula, da sam je videla, da mi je rekla. Ovako sam još više besna na nju i razočarana. Verovatno se tušira... Sa bivšim dečkom gleda film. Ozbiljna stvar za raskid. Ozbiljna - plakala je Matora Ani Korać.

Nešto kasnije, ipak je uspostavljen poziv između Matore i Sanje, te su jedna drugoj rekle šta imaju i nastala je neviđena svađa između njih dve.

- Jednu stvar si odlično naučila od Anabele, a to je da glumiš patetiku. Ja da ti se javim? Ja?! Ti mene za*ebavaš?! Ja? Da ispadam svaki put veštica, a ti da ispadaš jadnica? Ne pada mi na pamet - rekla je Sanja.

- Jovana, imaš 30 godina. Ja, ako hoću nekoga da vaspitavam, to će biti moje dete, a ne kobilu od 30 godina!

- A je l' se ovako završava jedna veza od dve i po godine? - pitala ju je Matora.

Matora, Sanja Matora i Sanja/Printskrin: TV Pink

- Koliko puta sam ti prešla preko je*ene Lune, koliko puta?! Neću da se blamiram više. Muka mi je od svega. Prešla sam nekako preko narukvice, čekala sam da izađeš napolje da razgovaramo, napravila si s*anje opet. Da li se sećaš koliko sam ja preplakala prošle godine zbog tebe i te Lune? Izgubila sam dvonedeljni honorar! Ja ne mogu da verujem šta ti radiš, devojko! Muka mi je više od svega, Jovana! Muka mi je od poniženja!

- Jesi videla ljubav? Zaljubljenost? Hemiju? Šta si videla? - pitala ju je Matora.

- Trebala si da je izbegavaš i kraj! Ti si opsednuta njima i kraj! Ja ne mogu da verujem da si se ti pomirila s najvećim manipulatorom u Zadruzi, Anabelom! Može s tobom da manipuliše, ili si glupa ili si naivna! - vikala je Sanja.

- Ja nisam zaboravila, ali sam oprostila! Je l' to utiče na našu vezu?! - pitala ju je Matora.

- Ti biraš pre Lunu nego mene! Treba da te bude sramota što si zvala bivšu devojku svaki put kad se posvađamo! Zvala si Teu svaki put! Bila si sa njom u šteti, njena najbolja drugarica mi je rekla! Nisi mi rekla da si je zvala, nisi mi rekla da si se videla sa njom, poruke si obrisala, ali si pozive zaboravila - vikala je Sanja, a Matora je to negirala.

Matora, Sanja Matora i Sanja/Printskrin: TV Pink

- To je osoba koja podržava moju i tvoju vezu! Nikad se u životu to nije desilo! Devojka ima dete! Nikad se nisam videla s njom! - tvrdila je Matora, a Sanja je govorila kako je videla sve poruke u telefonu.

- Jesi ti retardirana?! Imaš poruke i pozive u telefonu! Što mi nisi rekla?! Ti si jedan manipulator postala! Ako ti možeš da poklanjaš narukvice drugim devojkama i zoveš bivše devojke, isto tako mogu i ja da zovem bivšeg dečka jer će on sve da učini za mene, je l' ti to jasno?! - besnela je Sanja, a potom se poziv prekinuo.

Kako je tekla njihova svađa, pogledajte na početku teksta.

Matora je nakon ovog razgovora, koji se prekinuo pa ostao nedovršen, bila ubeđena da ju je Sanja ostavila zbog bivšeg dečka.

- Pomirila se s njim, u vezi je s njim sto posto! Nego mi je krivo što su prekinuli razgovor! - rekla je Matora.

Evo i šta je sve rekla zadrugarima kada su završile razgovor:

Video: Zaprepastiće vas kad čujete da Gagi i Anabela pričaju o Luni kao da im je neprijatelj

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mico

    6. april 2020 | 10:47

    Bravo Sanja,nadji momka!Napokon otkaci Matoru Djo koja samo sto ne viri iz Anabeline i Lunine zadnjice!

  • Slavica

    6. april 2020 | 10:40

    Matora jeste opsednuta Djogajima.

  • Eto

    6. april 2020 | 17:00

    Sanja I Matora se razisle.Karikature i fizičke i moralne.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA