Gagi Đogani zelenašima dužan 18.000 evra

- Pozajmio je nekoliko hiljada evra jer mu je, osim za popravku automobila, novac bio neophodan i za renoviranje jednog dela stana, ali i za svakodnevni život - rekao je izvor

  • 22
Gagi Đogani, Anabela Atijas Gagi Đogani, Printskrin: TV Pink

Gagi Đogani se navodno pred ulazak u treću sezonu Zadruge zadužio kod zelenaša, kojima duguje oko 18.000 evra.

Đoganiju je porodica finansijski pomagala, a najviše ćerka Luna Đogani nakon pobede u Zadruzi 2, tada mu je čak kupila novi autobomil. Uprkos tome, on se zadužio i planira da po izlasku iz rijalitija vrati dugove.

- Gagijeva karijera već duže vreme stagnira i odavno je prestao da zarađuje novac od nastupa. Poslednjih godina snalazio se kako je znao i umeo, a njegova porodica mu je u velikoj meri finansijski pomagala. Tu ulogu je u jednom trenutku preuzela i njegova ćerka Luna, koja ga je skoro godinu dana izdržavala, a nakon pobede u "Zadruzi 2" čak mu je kupila i automobil - ispričao je izvor za Alo!.

- U jednom trenutku Gagi je odlučio da sam vodi računa o sebi i da se više ne oslanja na pomoć svoje porodice, koja je sve manje imala razumevanja za njegove prohteve. Zbog toga, malo-pomalo, počeo je da pozajmljuje novac od zelenaša i da im se obraća svaki put kada mu zatreba pomoć - rekao je izvor.

Gagi se u nekoliko navrata obraćao zelenašima za novac, a kako ne bi bio u problemu kad izađe iz rijalitija planira da novac vratio od honorara iz Zadruge.

- Pozajmio je nekoliko hiljada evra jer mu je, osim za popravku automobila, novac bio neophodan i za renoviranje jednog dela stana, ali i za svakodnevni život. Ali to nije bio jedini put kada je pozajmio novac, već se zelenašima obraćao svaki put kada bi pozajmljeno potrošio. Tada je već bio u pregovorima za ulazak u rijaliti, te je zelenašima obećao da će im dug vratiti čim izađe iz "Zadruge" - ispričao je izvor.

- Iako je suma koju treba da vrati prilično visoka, Gagi je dao reč da će pozajmljeno vratiti čim mu bude legao honorar od učešća u rijalitiju. Planira tako da uradi jer ne želi da ima bilo kakve probleme kada izađe - zaključio je izvor.

Video: Luna ljubi Markove majice: Hvatala se za glavu, Gagi prebledeo, Miljković u šoku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki

    18. maj 2020 | 18:42

    Gagi 18 000e , Luna ocuhu 40 000e + jos nekom 25000e , Razija boga pitaj kome i koliko.

  • Pop

    18. maj 2020 | 10:39

    Ko je juče slušao Mikija, koga mnogi ne vole , sve mu je jasno.Između redova je rekao da Luna nije kriva nizašta.

  • Jole

    18. maj 2020 | 12:34

    Imam utisak da ovo dvoje gledaju Lunu ,ne kao cerku nego kao prepuni ,otvoreni novcanik tj kao$$$$$$$ .Strasno ,,,,i sa Markom treba da je na oprezu .Cuvaj se Lunci .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA