Ana Korać obukla tange, pa se šepurila i uvijala po celoj kući

Ana je uvijala kukovima, vrtela zadnjicom, a neke plesne pokrete "pokupila je", kako izgleda, i od trbušnih plesačica

  • 9

Rijaliti učesnica Ana Korać ustala je iz kreveta u tanga gaćicama i zaplesala polugola pred svim zadrugarima, a zbog kadrova njene zadnjice mnogi, sudeći po komentarima, proveravaju pritisak.

Kada je počela muzika za buđenje, Koraćeva je ležala u krevetu, ali kada je krenuo prvi takt pesme "La descarada", naslovne numere popularne španske serije "Rubi", Ana je pokazala svoje plesno, ali i zavodničko umeće.

Rijaliti učesnici nije smetalo što na sebi ima samo majicu i tange i performans započela na svom krevetu. Ana se zatim uputila do dnevne sobe i popela se na crni sto, gde je nastavila da igra.

Ana je uvijala kukovima, vrtela zadnjicom, a neke plesne pokrete "pokupila je", kako izgleda, i od trbušnih plesačica, pa je ovaj prizor za osobe sa slabim srcem bio previše riskantan.

Koraćeva, koja važi za jednu od najatraktivnijih zadrugarki, svojim izdanjem i performansom mnoge muškarce je bacila na kolena, a sigurno im nije bilo lako da gledaju vrele kadrove Anine pozadine, te su provearavali pritisak.

Da li će Anin dečko David Dragojević biti ljubomoran što je milionski auditorijum gledao seksi ples Koraćeve, ostaje da vidimo.

Kako Ana igra u kratkoj majici i tanga gaćicama pogledajte u videu na početku teksta, a seksi kadrove pogledate u galeriji iznad:

Video: Dok se presvlačila Ani Korać ispale gole grudi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pa, šta će.....

    22. maj 2020 | 13:21

    To u u opisu posla.... Sad kad korona prođe, kreće i posao🤣🤣🤣🤣🤣

  • Saputnik iz džipa

    21. maj 2020 | 18:40

    U dupetu nije puko silikon

  • Kuki

    21. maj 2020 | 16:09

    A cena raste, raste, raste, raste, raste, raste, raste, raste. INFLACIJA.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA