Luna i Anabela se ponovo sukobile: Ponizila si me, oprostila sam ti, ali ti nikada neću zaboraviti

- Stala si na stranu čoveka kojeg poznaješ godinu i tri meseca, od toga si mesec dana bila srećna - rekla je Anabela Luni

  • 20
Luna Đogani, Anabela Atijas Luna i Anabela se svađaju, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Sukob Anabele Atijas i Lune Đogani se nastavlja nakon što je prethodne večeri pušten snimak Luninog nervnog sloma koji doživela zbog nepoverenja u dečka Marka Miljkovića.

Majka i ćerka su ponovo zaratile, ovog puta, jer Anabela smatra da se Đoganijeva nije iskreno pokajala zbog ponašanja prema njoj. Dok Luna mislil da njenoj majci zadrugari kreiraju mišljenje i prave svađu između njih.

- Pokazala sam kajanje, rekla si da to radim zarad taktike i da to nije iskreno. Teško mi je, uradila sam to i spustila sam loptu, ali ti uporno pokušavaš da mi utuviš u glavu da sam to uradila zarad taktike i sad sam ja loša. Najbolje da mi stavite traku na usta i da ćutim. Je*ote, ne znam šta da radim više, sve je pogrešno. Ništa ružno nisam rekla, nisam te uvredila - rekla je Luna.

- Upravo si me sad ponizila, zato što smatraš da posle 45 godina i svega što sam prošla, nemam svoje mišljenje, emocije, osećanja, pamet, nemam ništa... Miliš da mene drugi mogu da nagovaraju šta ja prema tebi da osećam. Ja nisam ti, mene niko ne može da nagovori da sa tobom ne pričam, ako je to ne želim - pričala je Atijasova Luni.

- Stala si na stranu čoveka kojeg poznaješ godinu i tri meseca, od toga si mesec dana bila srećna - rekla je Anabela, što je jako iznerviralo njenu ćerku.

- Ponizila si me najstrašnije, nikada ti neću zaboraviti, oprostila sam ti zato što te volim. Kada se budeš ponašala kao ćerka prema majci sa poštovanjem i emocijama, a ne kao pulen Marka Miljkovića, možeš da dođeš. Ne prepoznajem ko si ti! Jesi ti normalna? - urlala je Anabela na Lunu.

Svađu Anebele i Lune pogledajte u videu u nastavku teksta:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ana

    23. maj 2020 | 21:35

    Iste su one, glumice i pateticarke a uz to jako bezobrazne osobe.

  • Krlja

    23. maj 2020 | 21:10

    Nije tu kraj...bice tu i raspleta...moraju do finala i prvog mesta...duzni su zbog lunjarine propale karijere blogerke i pevacice kao grcka 😂😂😂

  • Anabel

    23. maj 2020 | 23:07

    Nikada i nikako ne moze buti zrtva ! Ona je besna sto nije usla u Z1i smotala Slobu nego Luna .Zato mrznja prema Luni .Zna se da Anabel voli piletinu .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA