Ivana Krunić se vratila u Zadrugu, Čolak pobegao od nje, pa se žestoko posvađali za crnim stolom

Nakon što je video svoju bivšu, Čolak je momentalno nestao iz njenog vidokruga

  • 7

Pevačica Ivana Krunić odlukom produkcije se večeras u punom sjaju vratila u "Zadrugu" kao ravnopravni takmičar, a upravo njen povratak najviše je šokirao njenog bivšeg dečka Baneta Čolaka.

Pevačica je još u studiju priznala voditeljki da želi da raščisti račune sa Banetom, ali da želi da izbegne višečasovne razgovore i prepirke.

Ona se nakon toga samouvereno zaputila ka Beloj kući, a kada su je ugledali u automobilu koji ju je dovezao do ulaznih vrata, mnogi su ostali u šoku, a Čolak je jedva izgovorio jednu reč.

- Katastrofa - rekao je Bane dok je Ivana prolazila automobilom pored njega i odmah se sklonio.

Ono što je mnoge začudilo, jeste to da se Ivana javila čak i ljudima sa kojima je naviše ratovala tokom prethodnog učešća, sem naravno Banetu, koji je odmah pobegao.

Međutim, njihovo izbegavanje nije dugo potrajalo, jer je došlo vreme da svi sednu za crni sto i njih dvoje se napokon souče.

- Bane zbog čega ne smeš da priđeš Ivani? - upitala ga je Dušica.

Čolak je odmah krenuo da se pravda, teje istakao da se ne boji Ivane, već da ne želi da joj priđe, a nakon njegovog izlaganja počela je i rasprava između Krunićeve i njega.

Prvo suočavaje između Čolaka i Ivane za crnim stolom:

(N.L)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Usla

    24. maj 2020 | 08:57

    Da bi izasla,imace oko 1% glasova,Mirko Gavric mozda bude imao oko 1,5%!!

  • U tom slučaju

    24. maj 2020 | 09:36

    Ne razumem ljude koji glasaju zasto glasaju. I ova i Gavric izbaceni jer su imali najmanje glasova publike, u prevodu publika ih ne zeli, a oni ih vracaju kao ravnopravne takmicare. Ova nista nije pokazala, totalno nebitna tamo kao sto je bila i Radan, Miona, Mima itd. Bile koliko bile samo zbog seksa, laznih veza i laznih lezbo afera. Ajte molim vas

  • Pop

    24. maj 2020 | 12:12

    Mirko je ušao zbog Anabele, saopštio joj da vani slabo stoji.Ona sinoć , naprasno kaže , neće se mješati u vezu Marka i Lune.Kaže možda se desi čudo.Mirko je luzer rođeni.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA