Gagi dobio Đoletovo pismo: Ono što mu je brat poručio ostavilo ga je bez teksta i iznenadilo Lunu

- Ne ljuti se ni na koga, svi su tu u Zadruzi iz nekog svog razloga. Svi se ponašaju kako najbolje umeju, poštuj njihov razlog. Kad ti je teško, slobodno plači, neću ti zameriti - napisao je Đole u pismu

  • 18
Luna Đogani, , Gagi Đogani Luna Gagiju čita Đoletovo pismo, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Gagi Đogani dobio je čestiku i pismo od svog brata Đoleta Đoganija, a zbog reči koje mu je uputio brat, desnser, ali i njeova ćerka Luna Đogani ostali su zatečeni.

- Dragi brate, pre svega BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN tebi i tvojim drugarima koji slave današnji dan. Znam da vama u ovom trenutku nedostaju vaši najmiliji. Zato okrenite se ljudima sa kojima trenutno živite i provodite ove dane u Zadruzi. Pružite im ruku pomirenja i tražite oprost. Jer svaki čovek greši, a veliki je samo čovek koji nauči da prašta. - pisalo je u pismu koje je čitala Luna.

- Ne ljuti se ni na koga, svi su tu u Zadruzi iz nekog svog razloga. Svi se ponašaju kako najbolje umeju, poštuj njihov razlog. Kad ti je teško, slobodno plači, neću ti zameriti. Ali budi oslonac tvojima, mislim na Lunu i Anabelu. Oni su tu za ceo život, ma šta radili. Tvoji su. Ne moraš ništa da im pričaš. Samo ćuti i budi tu za njih. Neka te psuju, pljuju i svašta pričaju - poručio je Đole.

Đogani je podsetio Gagija priče koju im je ispričao njihov otac, što je posebno dirnulo densera i njegovu naslednicu Lunu.

- Ti samo ćuti, uzdigni se iznad toga. Nije da te ne vole, već traže pomoć od tebe. Jer onaj ko najviše viče zapravo tako traži pomoć. Ljudi viču kada su srca daleko. A kada su srca blizu, onda šapuću. Znaš onu tatinu priču kada je ćerka izbacila svog oca kroz vrata, a on je ponovo ušao kroz prozor. Nije hteo da je ostavi samu - pisalo je u pismu.

- Voli ih na tvoj način kako samo ti umeš da voliš, ne obraćaj pažnju na značenje njihovih reči i dela, jer definitivno će i one uvideti da si pobednik. Ne rijalitija, nego života! Za nas Đoganijeve ti si pobedio, jer si uspeo da se izvučeš iz pakla i već četiri godine si čist kao planinski izvor, a šta ćeš veću pobedu od pobede najvećeg neprijatelja, čoveka koji stoji ispred ogledala. Sebe. Tvoj brat Đole - poručio je Đogani svom bratu.

Kako su Gagi i Luna regovali na čestitku koju je Đogani dobio od brata Đoleta, pogledajte u nastavku teksta:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pop

    24. maj 2020 | 20:54

    Ako nije Đole ovo napisao , ko god da je napisao , ovo je fenomenalna poruka .

  • Wauuu

    24. maj 2020 | 22:30

    Sto nam se Anabel preko noci promenila ,pa cile mile oko Lunci .Znaci Gavric ispravio stvar ,jel te ?

  • Hm

    24. maj 2020 | 21:23

    A sta je sestra Nadja napisala pa se Anabela potresla ? Vidim mama i cera cucore nesto .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA