Anabela pročitala pismo Đoleta Đoganija koje je poslao Gagiju, pa mu ljutito odbrusila

Đoletovo pismo stiglo je i do Anabele, koja ga je bez reči pročitala

  • 7
Anabela Atijas Anabela čita Đoletovo pismo/Printskrin: TV Pink

Đole Đogani poslao je juče svom bratu Gagiju Đoganiju u Zadrugu emotivno pismo, koje je bivšeg člana grupe "Funky G" ostavilo bez reči.

I Luna je bila iznenađena rečima svog strica, a pismo je kasnije došlo i do Anabele koja je ležala u spavaćoj sobi.

Anabela je prvo u krevetu pričala sa svojim prijateljem Mirkom Gavrićem i Matorom o ćerkama Nini i Blankici, a potom joj je Ermina donela pismo Đoleta Đoganija. Uzela je pismo i iščitala ga bez reči, a Ermina je sve vreme stajala kraj nje i gledala je.

Nakon što je pročitala celo pismo, Anabela se u jednom momentu prvo blago nasmejala, a potom je i prokomentarisala Đoletove reči sa Erminom.

- Ma, pusti budalaštine. Mene ne zanima. Nek' on prvo oprosti sebi za početak, šta je sve izgovorio i uradio... On kad oprosti sebi šta je uradio svom bratu, i šta je izgovorio, onda neka priča za druge - rekla je pevačica.

- Sebi prvo treba da oprosti, samo ne znam... Ma njemu je to možda i lako. Ne smatra se krivim, uvek ima opravdanje za sve što radi - zaključila je Anabela.

Pogledajte snimak u nastavku teksta:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA