"Anabela je dala Gagiju 60.000 €, a on joj bacio 100 € i rekao: Da ti ne pocrkaju deca od gladi!"

Mirko, Gagi i Anbela žestoko su se posvađali, a Gavrić je izneo šokantne tvrdnje

  • 24
Anabela, Gagi, Mirko Haos između Gagija, Anabele i Mirka/Printskrin: TV Pink

Gagi Đogani i Mirko Gavrić koji je jedan od najboljih Anabelinih prijatelja ušli su u žestoku raspravu za stolom ovog poslepodneva.

Mirko se tek vratio u Zadrugu, a u uvodu je izneo to da je pre tri godine uvučen u celu ovu priču zbog Lune Đogani i da je već treću godinu žrtva porodice Đogani-Atijas, te dodao kako primećuje da ga Gagi izbegava i da nema baš lepo mišljenje o njemu.

- Inače, ti si poznat p tome da preuveličavaš stvari i lažeš! Poznajemo se od 2005. godine i evo, kažem ti da preteruješ u lažima. Nisam nikad to hteo da iznesem, a imam dosta toga o tebi da iznesem - rekao mu je Gagi.

- Ja ako budem pričala šta si ti radio Mirku, ne dao ti Bog. Koliko si ga ponižavao - dobacila je Anabela.

- Prvi ti treba da znaš da sam ja sve ove godine bio uz tvoju decu, tvoju tadašnju ženu i uz tvoju porodicu. Među prvima sam znao šta radiš, kako se ponašaš, šta konzumiraš. Ja sam doneo odluku da ove godine želim da stavim tačku na ovu priču! Ostalo je pet nedelja, ja ću sve što znam o vama izneti! Neću nikada da se odreknem Lune ni Anabele, ni tebe se nisam odrekao - rekao je Mirko.

- Odrekao si se mene čim si ušao unutra, nisi se približio meni da kažeš "zdravo", da mi kažeš kako mi je dete... Ne, ti si ćutao. Red je, valjda si mi prijatelj. Ne, ti si ćutao i priklonio si se Anabeli. Nisi mi čestitao Bajram... - govorio je Gagi, a Mirko je demantovao ovu priču govoreći kako mu jeste čestitao praznik.

- Nisi hteo da mi čestitaš Bajram i to je završena priča! - odbrusio mu je Gagi govoreći kako mu je okrneuo leđa.

- Imaš u glavi još tu jednu ćeliju koju kontrolišeš lekovima! - besneo je Gavrić, a svađa se nastavila u još gorem smeru.

Anabela Anabela Atijas/Printskrin: TV Pink

- Ljudi, 60.000 evra smo nas dvoje zaradili to leto! Sa tom kovertom je Anabela došla i dala Gagiju, a on njoj izvadio 100 evra i baca i kaže: "Ovo je da ti ne pocrkaju ova deca od gladi!" - izneo je Mirko.

- Čovek laže non-stop! Zakuni se da si mi dao 60.000 evra! Pazi šta pričaš, druže moj! Treba da te bude sramota! Bezobrazan si - rekao mu je Gagi, pa pitao Anabelu da li mu je davala 60.000 evra.

- Ne znam koliko je bilo! Znam da sam ti davala sve pare! - vikala je Anabela.

- Jeste, istina je da mi je bacio 100 evra! Rekao mi je: "Živećeš na musliju i semenkama!". To me baš zabolelo, jer je to značilo da će tako biti i mojoj deci - rekla je Anabela i povrdila da je davala sve pare i da ona nije nikada uzimala novac, već je vodila Mirka, a Luna nije želela da se meša u sve ovo.

Pogledajte svađu:

Video: Mirko do detalja priča kako je Gagi prebijao Anabelu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vera

    27. maj 2020 | 11:34

    Mirko Gavrić im rasturio brak.

  • vesna

    27. maj 2020 | 09:02

    Ono sto mene zbunjuje u celoj prici drvenog advokata Mirka je da se ni anabela toga ne seca.....strasno! Ma koliko zeleo pa 'opere' svoju histericnu i agresivnu drugaricu ,nece uspeti vec se samo kompromituje ! Ne opravdavam nasilje,ali kada covek vidi ovu histericnu i bezobranu anabelu,svasta mu pada na pemet ....!

  • 😋

    26. maj 2020 | 20:15

    Ovaj Gavrić da nešto zna sačuvao bi svoj brak,došao da pere Anabelu,da joj namesti pobedu 🤮

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA