Karić i Miljković se pokačili zbog Anabele: "Muškarac si, nisi balavac da joj to radiš!"

Karić je zamerio Marku ponašanje prema Anabeli

  • 8

Stefan Karić i Marko Miljković sukobili su se tokom emisije "Pitanja gledalaca", jer je Karić zamerio Miljkoviću ponašanje prema Anabeli Atijas, majci njegove devojke Lune Đogani.

Naime, Stefan je jednom prilikom rekao da Mrako ne bi mogao da bude njegov prijatelj, a onda su se njih dvojica verbalno obračunali zbog Miljkovićevog ponašanja prema Anabeli.

- Rekao si da Marko Miljković ne bi mogao da ti bude prijatelj, jer tvoji prijatelji ne opraštaju ono što je Marko oprostio Luni. Da li ti misliš da Marko laže Lunu da joj je oprostio ili stvarno nema nimalo stava, ni dostojanstva? - glasilo je pitanje za Stefana.

- Nisam rekao da zbog toga ne bi mogao da mi bude prijatelj, nego mi se neki njegovi stavovi ne sviđaju. Više mi je zasmetalo to što je bilo sa Anabelom, a ne sa Lunom. Baš sam pričao sa Ivanom, da li je ona držala Gastoza za ruku, ako je prešao preko te stvari... - istakao je Karić.

- Šta bi ti uradio da te majka tvoje devojke napadne onako dva puta i da ti ozbiljno vređa tvoju majku, a zna koliko ti znači. Ti bi prećutao? Majka devojke koju voliš ti je pretila da će da ti zagorča život do kraja rijalitija, da li bi ostavio tu devojku? - pitao je Miljković.

Stefan je istakao da je jendom prilikom imao sukob sa ocem svoje devojke, kada mu je veđao majku, ali da u toj situaciji  nije reagovao kao Miljković.

- Prećutao bih, imao sam slične situacije. Mislim da si ti muškarac, imaš 36 godina, nisu ti trebale te scene, nisi neki balavac da se ti valjaš i ne znam šta radiš Anabeli - rekao je Karić.

Kako je izgledao sukob Miljkovića i Karića pogledajte u videu na početku teksta.

Video: Karić i Ivana bezobrazni pred kamerama!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Krlja

    28. maj 2020 | 11:55

    Miljkovic je pica sa dva lica...sve ce uraditi samo da dodje do finala 😂😂😂

  • Nebojsa

    28. maj 2020 | 12:10

    Miljkovic bi trebao imati vise postovanja orema Anabeli jer je u vezi sa njenom cerkom.. Mada mislim da nema tu ljunavi vise i da je to teska predstava..

  • Ja

    28. maj 2020 | 13:12

    Ovoj luni i stoji gastoz ja nzm sto oni ne budu nije miljkovic za nju...miljkovic i pesic...luna i gale... sto uvek budu pogresni izbori kad ovde se vidi jasno kao dan ko sa kim ide

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA