"Udarao me pesnicama, pala sam u nesvest, bacio me na žicu!" Anabela demonstrirala Gagijevo nasilje

Priznaj! Oprostila sam ti, ali priznaj! - urlala je Anabela na Gagija

  • 17
Anabela Atijas Anabela tvrdi da više ne može da sluša Gagijeve laži/Printskrin: TV Pink

Nakon Gagijevih tvrdnji u vezi sa njegovim nasiljem nad bivšom ženom Anabelom Atijas, Anabela je pobesnela i demonstrirala jednu situaciju koja se dogodila između njih, a o kojoj se već danima priča.

- Kako se to smiruje batinama? I kako se to pokazuje ko je kome dobra drugarica tako što spavaš sa njima i varaš svoju ženu? Gde si naučio te metode? - glasilo je pitanje za Gagija upućeno od strane gledalaca.

- Ja sam priznao šta se desilo u autu na putu ka Nišu. Bilo šta da kažem, ništa me ne opravdava niti to želim. Jednostavno mi se svašta u tom momentu desilo, mama mi je bila na samrti, bio sam pred razvodom, bio sam u tom periodu pod dejstvom narkotika, neraspoložen... - pričao je Gagi.

- Ona me je u toku vožnje udarala i tukla, upozoravao sam je više puta, nije stajala. Pala mi je klapna. Auto sam zaustavio. Mirko je reagovao, govorio je: "Nemoj, nemoj". Mogli smo da izginemo u toj brzini kada te neko bije po glavi i udara... Sve mi se skupilo, najviše to udaranje u toku vožnje, gde sam se ja prestravio i preplašio. Zaustavio sam auto, ona se nije smirivala, ja sam izašao i to je bio jedini način da je zaustavim - tvrdio je Gagi, a Anabela je dobacila da ne može da sluša laži.

U jednom momentu više nije mogla da se kontroliše, pa je ustala i počela da viče.

- Ljudi, ja sam pala u nesvest! On je uzeo vodu i polio me da mi vrati svest, bre! - urlala je Anabela, a potom demonstrirala kako je izgledao Gagijev nasrtaj na nju.

Anabela, Gagi Anabela pokazuje kako ju je Gagi tukao/Printskrin: TV Pink

- Legao je na mene, laže da sam ga udarala! Čitala sam knjigu. Seo mi je na ruke i noge i udarao me pesnicama svom snagom, pala sam u nesvest, izvukao me napolje, bacio me na žicu, uzeo vodu i vratio mi svest i ponovo nastavio da me udara! Šta pričaš više?! Neću da slušam! Priznaj! Oprostila sam ti, ali priznaj! - vrištala je Anabela.

Luna je počela da urla na Gagija govoreći kako nema opravdanja za to što je uradio i da "prestane da se kanali još više".

Video: Mirko do detalja priča kako je Gagi prebijao Anabelu

Pogledajte snimak:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zis

    28. maj 2020 | 15:52

    Reci ti nama ,zasto su te oba muza tukla i zasto su se drogirali,jel to zbog tebe .

  • Hahaha

    28. maj 2020 | 16:38

    Jadna Razija a na pocetku kad je nasrnula na Marka 4 muskaraca je jedva zadrzali .Zrtvica ...

  • Predrag

    28. maj 2020 | 14:33

    Neka ona nama objasni zašto je tukao Andrej. Kako bre to da je tuku oba muža?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA