"Iskoristio te i kraj priče! Neću da te vidim više blizu njega!" Mina u suzama zbog Ivaninih reči

Alo, devojko! Ušao je dečko u rijaliti, iskoristio te, došao do plasmana i ostavio te! Šta ti nije jasno tu?! - rekla joj je majka

  • 1
Mina Vrbaški, Ivana Vrbaški

Mina u suzama čim je čula majku/Printskrin: TV Pink

Nakon raskida sa Mensurom, Mina Vrbaški dobila je poziv sa majkom Ivanom Vrbaški, koja joj je poručila da se ostavi Mensura i bude što dalje od njega.

Mina je do govornice otišla u suzama plašeći se za to šta će joj majka reći, a kako je i očekivala - nije je štedela.

- Bez dranja! Mama, ja sam skrenula, ja više ne znam šta da radim - odmah je rekla Mina.

- 'Ajde, jednom u životu da me poslušaš. Nisi skrenula uopšte. Kod kuće imaš njega (brata), mene i baku. Nisam ljuta, samo ne razumem kako neke stvari nisi shvatila. Saberi se, skloni se od njega. Da ti plačeš i ponižavaš se zbog nekoga ko igra igru? Jesi li toliko glupa da ti to ne vidiš?

- On ne postoji za tebe. Znaš da ti nikad ne pričam bezveze. Momak te iskoristio i kraj priče. Ni prvi ni poslednji. Da izađeš, to je suludo - pričala je Ivana.

- Zavolela sam ga jako... - plakala je Mina, a majka joj je govorila da ne treba da plače zbog nekoga ko je nije vredan.

- Treba do ludila da ga dovedeš, a ne da se on sprda s tobom! Da si se sklonila iz kreveta, kupi stvari i dalje od njega! Neću da te vidim više blizu njega! Sedi kod Miće i sprdaj se s Mićom! - poručila joj je majka.

Mina Vrbaški, Ivana Vrbaški

Mina priča sa majkom Ivanom/Printskrin: TV Pink

- Alo, devojko! Ušao je dečko u rijaliti, iskoristio te, došao do plasmana i ostavio te! Šta ti nije jasno tu?! Alo, Mina! Uživaj tu, imaš još nekoliko nedelja! - pokušavala je Ivana da stavi do znanja ćerki kako stoje stvari iz njenog viđenja.

- Ne mogu da oprostim sve što kažem loše za vas, ne zaslužujete izvinjenje, zaslužujete mnogo bolje. Nisam ništa ovo trebala da radim, ovo su moje greške - plakala je Mina.

Pogledajte snimak:

Video: Zadruga Specijal: Sve rijaliti ljubavi Mine Vrbaški

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • upppsss

    1. jun 2020 | 22:34

    Ova se trudi kao da je bolja i pametnija . Da je ostala prosle sezone u zadruzi , KO zna cega bismo se nagledali I od nje , iste ste , genetika !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA