Luna prišla Anabeli, ona grcala u suzama: "Srce me boli, oštećena sam... Zašto me ne razumeš?!"

Kako možeš da kažeš da igram rijaliti?! Prestani... Zašto ne možeš da skočiš zbog mene? - govorila je Anabela Luni

  • 9
Luna Anabela Luna i Anabela/Printskrin: TV Pink

Nakon svih suza, svađa i uvreda, Luna Đogani i njena majka Anabela Atijas su se pomirile - ponovo.

Luna je prišla Anabeli koja je sedela na krevetu neraspoložena i uhvatila je za ruku, a potom sela kraj nje i zagrlila je, što je Anabelu potpuno slomilo pa je počela da plače.

- Volim te i kad nisam tu - rekla joj je Luna.

- Što me onda teraš? Što jednostavno ne razumeš moja osećanja? Kakva god da su, moraš. Ja od tebe ne očekujem da ti sudiš, samo me razumi. Samo da dođeš ovako kao sada. Neću da staješ ni na čiju stranu. Oštećena sam... - plakala je Anabela.

- Nema opravdanja za to što si prošla - poručila joj je ćerka.

- Mene srce boli kad ti braniš i ovog i onog. Ja ne želim da ga iko mrzi (Gagija). Hoću samo da me ostavi na miru. Izaziva u meni sve najgore, ne želim više ni reč ružnu da kaže o meni. Nikad te ne bih slagala. Detalje te moje tragedije nisi znala, zato što ja nisam želela da znaš. Mirko je mesec dana bio u šoku. Prošao je sa mnom mnogo. Ne možeš od njega da očekuješ da ne izbaci to iz sebe sad kad se traži to od njega - govorila je Anabela i dodala Luni kako traži od nje da kaže Gagiju da prestane.

- Ne diram ga, ne diraj me. Je l' ti razumeš zašto sam ja imala potrebu da uđem?! - plakala je Anabela.

- Meni je drago da si ušla ovde! Ja te razumem! Samo ne želim da ikada pomisliš u životu da bih ja pdržala da tebe neko maltretira - rekla joj je Luna.

- Kako možeš da kažeš da igram rijaliti?! Prestani... Zašto ne možeš da skočiš zbog mene? Ovaj čovek mene optužuje da sam folirant, da izmišljam stvari, da se takmičim s tobom! Sve sam ti u životu davala! - viknula je Anabela.

O čemu su još pričale, pogledajte na snimku:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bona

    31. maj 2020 | 20:55

    Jao LUNA, pa ti si gotova, kako ne razumeš da manipuliše sa tobom od da na kada te je ostavila i otišla u Sarajevo u zagrljaj Atijasu, koji te je pijan i napastvovao, a ona sada preko tebe treba da zaradi pare za njega i njegove poslastice?!?!?! /LUNA spasi sebe i beži pro dalje!!!!

  • Djole

    31. maj 2020 | 21:33

    Patetika

  • Milla

    31. maj 2020 | 22:44

    Ma pijane obe

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA