"Rekao je da će se razvesti, bili smo u vezi": Maja na poligrafu priznala sve, Janjuš prebledeo!

Rekao je da će se razvesti sto posto, da ga zanima dete. Za mog bivšeg dečka je rekao da ću se ja vratiti njemu, a da će on biti "ispaljen" - izjavila je Maja na ispitivanju

  • 16
Maja Marinković Maja Marinković/Printskrin: TV Pink

Maja Marinković večeras je u Zadruzi bila stavljena na poligrafsko ispistivanje, na kojem je izjavila da joj je Janjuš rekao da će se razvesti, kao i da su bili u vezi, a njeni odgovori pokazali su se tačnima.

- Da li je tvoje ime Marija Marinković? - bilo je prvo pitanje, a njen potvrdan odgovor pokazao se kao istina.

- Da li ti je Janjuš rekao da će se razvesti? - glasilo je naredno pitanje, na koje je Maja odgovorila potvrdno, a poligraf je takođe prepoznao kao istinu.

Ovo je bio šok i za zadrugare i za Janjuša, koji je sve posmatrao sa drugog kraja dnevne sobe.

- Razgovarali smo o tome. Negirao je to... Mislim da je bila nedelja, kada sam ga pitala kako njegova žena gleda na taj naš odnos, on je rekao da gleda kao katastrofu. Rekao je da će se razvesti sto posto, da ga zanima dete. Za mog bivšeg dečka je rekao da ću se ja vratiti njemu, a da će on biti "ispaljen" - obrazložila je Maja.

- Voleo bih da saslušam sva pitanja... Neću ništa pričati... Ne mogu da se setim da sam rekao, valjda jesam. Ne lažem, nego kažem da nisam rekao na taj način, ali jesam rekao. Ne znam kako da objasnim, u nekoj šali sam možda rekao... Ne sećam se, iskreno - ostajao je pri svome Janjuš i ponavljao kako nije rekao u tom kontekstu.

- Da li si bila u emotivnoj vezi sa Janjušem? - glasilo je novo pitanje. Takođe je Majin odgovor bio potvrdan i poligraf ga je pokazao kao istinu.

- Ja sam to shvatila tako. Meni je mnogo bitnije kakav je odnos između dvoje ljudi od same reči "veza". Ako sa nekim imaš poljupce i družiš se 24 časa, to je to. On je to negirao i meni je smetalo kada mi zameri neke situacije tajno, a ja ih uradim transparentno, kaže mi da sam luda... Stojim iza toga što sam rekla - izjavila je Maja, a ovo je prokomentarisala i nekolicina zadrugara.

Nakon što je poligrafsko ispitivaje otkrilo istinu, Janjuš je izašao napolje i utučen pričao sa Gagijem Đoganijem.

- Gagi, kako god da sam rekao, šta god da sam rekao i uradio, tako je. Ali ja znam kako sam rekao i ne mogu da se pravdam. To kad sam rekao, kaže da je bilo pre šest meseci... A šta pre šet meseci? Uopšte neću da se pravdam niti me interesuje, ne mogu. Sve je bukvalno tako. Razumeš? - objašnjavao je Gagiju.

- Znam ja odlično kako sam rekao i šta sam rekao. Pogrešio sam. Do danas sam grešio sve, od sutra više neću, i to je to. Niti lagati niti pričati - rekao mu je dok je pušio cigaretu.

- Mnoge stvari sam ja rekao kroz zaje*anciju... - izjavio je, a Gagi ga je podržao u tome.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    2. jun 2020 | 04:08

    I sta je maja dobila ovim ? Rasturacica brakova preotima muza i oca od deteta uzela je oca detetu...

  • Lukas

    2. jun 2020 | 14:15

    Sa Zolom poligraf lagao. I opet sa Janjusem poligraf daje lažne odgovore.

  • Bob8v

    2. jun 2020 | 06:13

    E, Janjuse, obrukao si se. Maja je olos..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA