"Žena koja je rasturila brak ne može da bude ponižena i tačka!" Luna i Marko raskidaju zbog Slobe

- Rekao sam ti, ne interesuju me priče tvojih bivših momaka! Bio je ovakav, bio je onakav.... Beži, bre! - rekao je Marko Luni

  • 23
Marko Luna Luna i Marko se svađaju/Printskrin: TV Pink

Luna Đogani i Marko Miljković sinoć su nakon emisije otišli u izolaciju da bi raspravili na temu Slobodana Radanovića.

Osim što je Marko prebacivao Luni zbog Slobe, ona je njemu prebacivala zbog Jelene Pešić, zbog čega je on još burnije reagovao.

- Ostavi me! Ja ne znam više šta da pričam s tobom! Kao da pričam bukvi, kao da pričam drvetu i drvo ništa ne radi! Već godinama! Svađali smo se pet puta oko iste stvari i opet se svađamo! Ispoštuj nekad nešto, a ne da mi teraš inat ovde! Nedokazana si! Dosta više! - urlao je Marko na Lunu.

- Zašto ne želiš da razgovaraš? Zašto tako pričaš? Volim te i želim da raščistimo! Ne umeš lepo da razgovaraš? A šta je rešenje za tebe?! - ona je i dalje zahtevala

- Rešenje je da me ostaviš! Ne puni mi glavu dodatno, ostavi me na miru! Ja sam tebe ispoštovao! Idi komentariši za stolom, Zadruga 4 te čeka, ali sve manji honorar... Sve manji i manji, dok ne dođeš ovde na kraju za 100 evra, kao najveći dronjak - govorio joj je, a Luna mu se i dalje suprotstavljala.

- Rekao sam ti, ne interesuju me priče tvojih bivših momaka! Bio je ovakav, bio je onakav.... Beži, bre! - rekao joj je Miljković, a ona je izjavila kako uopšste nije mislila na "njega".

- Ti si se prvo istripovala večeras da ja gledam u nekoga, a ja nisam gledao...a i da jesam, šta te boli ku*ac gde ja gledam?! Ima da gledam gde mi se gleda! Ako te volim, imaš poverenja u mene! Ostavi me tih klinačkih fora! Daj mi jedan razlog zašto ne bi imala poverenja u mene! - drao se Marko, a Luna je izjavila da nema poverenja u njega.

- Ja ne mogu više za stolom da slušam priče kako moj dečko gleda drugu devojku! Mene to boli! Razumi me, stvarno me boli! - počela je da plače i pričala kako je Marko pogrešno razumeo i da je komentarisala Maju i Janjuša, a ne nju i Slobu.

- Kako može da bude ponižena žena koja je rasturila brak?! Kako?! Kako??? Kako?! Ne može da bude niko ponižen ko je rasturio brak! Šta se petljaš tamo gde ti nije mesto?! Žena koja je rasturila brak u rijalitiju ne može da bude ponižena ni na jedan način. Tačka. Ne može. Nemaš šta ti tu da komentarišeš - rekao joj je Marko.

- Kako ja osudim nekoga kad je u istoj situaciji u kojoj sam ja bila? - vikala je Luna pokušavajući da se opravda.

- Pričaš o svojim bivšim momcima! Ne smeta mi, možeš...ali samo si sebe u*ovnala još više i onda će Marko morati da te diže... Neću više! Ne mogu! Izgubiću taj osećaj! Rešenje je da me ostaviš na miru...večeras - poručio joj je Miljković.

- Dokle ćeš više da me mrškaš od sebe? Ja tebe nikad ne mrškam? Ja vapim za tobom, a ti me teraš od sebe! - plakala je Luna.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hmmm

    5. jun 2020 | 17:24

    Pa ako je Luna ,,najpoznatija,, ljubavnica po recima mame i ostalih ,normalno je da ce odgovoriti na prozivke ,jer je prozvana direktno ili indirektno .

  • Nikola

    5. jun 2020 | 16:49

    Kakvi su to ljubavni parovi koji se ne ljube u usta? Samo u čelo, vrat i obraz. Tako se ljubi drugarica.

  • Lado

    5. jun 2020 | 12:26

    To,Lunci,to, samo se srozavaj jos vise, tako treba.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA