"Radi jedno, a priča drugo": Janjuš priznao da li bi ponovio sve sa Majom, da može da vrati vreme

Kako su obojica u sličnoj situaciji, Edo je pitao Janjuša da li bi sve ponovio

  • 1
Marko Janjušević Janjuš, Maja Marinković Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Oženjeni Edis Fetić ima aferu sa Draganom Mitar, dok je takođe oženjeni Marko Janjušević Janjuš prešao granicu prijateljstva sa Majom Marinković u Zadruzi.

Kako su obojica u sličnoj situaciji, tokom igre istine u rijalitiju, Edo je pitao Janjuša da li bi sve ponovio da može da vrati vreme.

- U sličnoj smo situaciji, Jaki brate, da li bi sve ponovio opet da možeš da vratiš vreme? - pitao je Edo Janjuša.

- Ne bih ništa ponovio. Ne bih! Kako bih ponovio bre? Šta da ponovim? Osećam se katastrofa. Ne mogu da vratim... Ne znam ko bi ponovio - rekao je Marko.

U ragovor umešao se Lepi Mića koji je konstatovao da Janjušević jedno radi, misleći na odnos sa Majom, a drugo priča, kako ne bi ponovio aferu sa njom.

- Ja, sutra kada bi ušla ovde tvoja žena, i kada bih video od tvoje žene da pokazuje volju da zadrži vaš brak, ja bih se borio ovde s njom... Poginuo bih da vratite vaš brak, ali mi nemamo predstavu o tome, jer ti radiš jedno, a pričaš drugo - dodao je Mića.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 8888

    7. jun 2020 | 10:52

    Svi muskarci koji misle da mogu "napuniti do čepa" a da bude bez računa i savesti.To nisu muškarci,posle jebanja nema kajanja! Brine za ćerku i sta će reći ljudi,a sta će da radi ako Maja ostane trudna pritom ni nju ni njega nema pas zašta da ujede?! Maja je za razliku od Lunjare,namazija i neće pokajati nikad! Nisam cuo ni da su se Luna i Ana Korać pokajale. Kaže:gori sam od Slobe! Gori si od cele trojke plus Edisa!!! Ako znas da pravis sranja onda si i zasluzio sve sto sledi Majin otac Taka kaze da je to katastrofa sto je izjavio i Janjuš! Maja se samo smeje a plače po potrebi. Svi su u nekim vezama uvek do izbacivanja...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA