Anabela poručila Luni: Nemoj da plačeš što nećeš videti Blankicu, jer ti možda neće oprostiti

- Ti nauči svog dečka da se ponaša prema tvojoj majci, pa ću ja da prestanem da se družim s Đedovićem - postavila je Anabela uslov svojoj ćerki

  • 12
Anabela i Luna Printskrin: Youtube/Zadruga Offical

Odons između Anabele Atijas i njene ćerke Lune Đogani konstantno je na klimavim nogama, a svaki put glavni razlog za njihovu svađu je Marko Miljković.

Ovog puta njihov sukob je otišao korak dalje, pa je Anabela zapretila Luni da možda nikada više neće videti sestru Blankicu, jer joj joj ona, možda, neće oprostiti.

- Da li se foliram da sam ti bila divna majka? Nemoj da plačeš što više nećeš Blankicu da vidiš, jer ti možda ovaj put neće oprostiti... Kad naučiš zeta da poštuje mene, tako će i moj prijatelj da poštuje njega. Nauči zeta kako da se ponaša - rekla je Atijasova.

- Mama, ja ovog čoveka ne diram! Ovaj čovek mene urniše 24 sata i govori pred tobom kako mene neko ovo i kako ono... Tebi je to lepo? Ti si ovde ušla u sukob s njim (Markom), ja ovog čoveka (Đedovića) ne diram. Vi se družite iz interesa, jer ne volite iste ljude. Pljuješ ćerku koju si rodila, da sam najgora na svetu - pravdala se Luna.

Međutim Atijasova nije marila za reči svoje ćerke, pa joj je rekla sve što joj zamera, što je vidno iznerviralo Đoganijevu.

- Da li je tebi bilo lepo kada je on mene maltretirao? Ti nauči svog dečka da se ponaša prema tvojoj majci, pa ću ja da prestanem da se družim s Đedovićem. To tada, izdaja za izdaju! Oko za oko, uplakano! Činjenica je da si to radila! Jesi me bacila na kolena? Jesi rekla juče da si zadovoljila dečka? I to si priznala da si bila kod Gastoza. Ti si dozvolila svom dečku da ti uništi porodicu - rekla je Anabela.

Sukob Lune i Anabele pogledajte u videu u nastavku teksta (od 8. minuta):

(N.L)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dada

    6. jun 2020 | 21:25

    Lude majke Boze mili. Ona mrzi svoje dete

  • Iva

    6. jun 2020 | 23:02

    Da l je realno da majka ovako ucenjuje dete...da joj ne da da vidi sestru,ja sam sokirana ovom zenom.

  • Trv

    7. jun 2020 | 13:19

    Koja imalo normalna majka da se ovako ponasa.Ovo je prestrasno.Luna jeste bila i ovakva i onakva ali zapitajte se svi zasto.Majka koja je svesno ugovorila sve sa Slobom posle napadala njegovu zenu, ugovarala stanove i brak javno zajedno sa Draginjom.Zlo i naopako.Samo me iskreni interesuje zasto se ne prikazuju njeni klipovi gde konstantno traca kcerku sa zadrugarima i govori kako je Marko zarazio polnom bolescu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA