Anabela rekla da je Marko sada "cica maca" prema Luni, on se pobunio, pa joj odbrusio

- Da li si morala da uđeš u Zadrugu da bi Miljković postao mala cica maca prema tvojoj ćerki? - bilo je pitanje za Anabelu

  • 8
Anabela Marko Miljković Anabela i Marko/Printskrin: TV Pink

Anabela Atijas i Marko Miljković su ušli u raspravu tokom emisije "Pitanja gledalaca", kada je jedno od pitanja bilo upućeno njoj u vezi sa Luninom i Markovom vezom.

- Da li si morala da uđeš u Zadrugu da bi Miljković postao mala cica maca prema tvojoj ćerki? - glasilo je pitanje za Anabelu.

- Pa...ispalo je tako na kraju. Bar sam ja stekla takav utisak, moda grešim, ali meni je drago ako je to tako, ako je on shvatio da treba da je čuva više, brani, štiti, pa možda čak i od mene... Mirne ću savesti i čistog obraza da izađem i odem u neki svoj novi život. Znaću da je u pravim rukama - rekla je.

- Cica maca sam bio i prošle godine valjda...u određenim situacijama - rekao je Marko, posle čega je Anabela pobesnela.

- Gledala je samo naše svađe, naše rasprave, generalno, imam malo više razumevanja zato što su joj mama i tata tu, naravno. Popuštao sam i prećutkivao, ali bio sam cica maca i u Zadruzi 2 - dodao je.

- Ja se sećam nekih drugih situacija. Ja nisam izmislila da je veza prekinuta pre finala, za mene bi bila pobeda da ste izašli zajedno. Bila je najnesrećnija, mršava, nikakva... - dobacila je Anabela, pa su ušli u raspravu.

Pogledajte snimak:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gordana

    2. jul 2020 | 22:05

    Koje je pravo lice ovog Miljkovica? Iz Z1,2,3 ili kad se druzii sa Pesickon ili kad se svadjao sa Lunom ili kada je otkacio Lunu zbog Gastoza,ili kad je pljuvao sve zene u Z2 ili sada na kraju kada je cica maca orema luni u finalu?

  • Terza

    3. jul 2020 | 15:25

    Biće vama cica maca dok ne proda Lunin stan i zgrabi pare. I više ga nećete videti. Ode u Švicu.

  • fdrfhgdt

    4. jul 2020 | 16:47

    Sad cete da vidite cica macu cim izadje I procita sve novine , kada vidi samo sta je ova ludaca radila sa raznim muskarcima , pa nije valjda da se promiskuitet tek tako nagradjuje , a i on uopste nije nikakva cica maca , namazan brdjanin , tezak folirant .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA