"Vratiće ti se sve, ne radi to, on ima dete!" Zorica pokušavala da urazumi Maju, očitala joj bukvicu

- Šta treba, da ceo život nosiš nekoga na savesti? Šta će ti to? - rekla joj je Zorica

  • 3
Maja Marinković, Zorica Marković Zorica savetuje Maju/Printskrin: TV Pink

Zorica Marković pokušavala je da urazumi Maju Marinković u vezi sa njenim odnosom sa Janjušem, govoreći joj kako nije na dobrom putu i da treba da se skloni od toga.

Zorica je prvo rekla da ni jedno ni drugo ne znaju šta hoće, te da je njihova veza osuđena na propast.

- Ako ste svesni toga, šta se onda brukaš dalje? Idi šetaj, smej se, kupaj se... Ja razumem da imaš emocije, ali ta emocija je uzaludna, vi ste nespojivi. Ja ne mogu da vam želim da budete zajedno, to je pakao za oboje, pogotovo za njega - savetovala ju je Zorica, koja joj je rekla da je bila "normalna" sa Mladenom.

- Radi na sebi! Sebe voli! Narod gleda, Majo! Može samo neka budala napolju da se zalepi za tebe, koji će ti budala u životu?! Misli o tome da moraš jednog dana da se ostvariš, da imaš decu... Radi na svom mentalnom sklopu, razumnom ponašanju, na sebi. To se ovde najbolje nauči - objašnjavala joj je.

- Ne znam kako ne možemo da napravimo bar da bude mirno... - rekla je Maja, a Zorica joj je rekla da je opsednuta Janjušem.

- Šta treba, da ceo život nosiš nekoga na savesti? Šta će ti to? I uvek u životu ono što ne bi želela tebi da se desi, nikada nemoj drugom uraditi. Sve se vraća. Nemoj. Vreme ti je da sebe koriguješ u životu - poručila joj je Zorica.

Pogledajte snimak:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Onobo

    4. jul 2020 | 06:00

    Maja, ne voli Janjusa. Maja oponasa Lunu i zato je sa ozenjenim. Ona misli da ce je gledaoci podrzati.

  • xxx

    4. jul 2020 | 14:02

    Sve je ovo jedno veliko dno

  • Ja

    5. jul 2020 | 10:28

    Majo vrati zeni muza.... Ova maja ne samo da voli tudju garderobu , nego voli o tudje muskarce...ccc Taki taki... ovakve treba gadjati paradajzem da se sledece rasturacice malo zapitaju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA