Mensur kroz suze ispričao svoju životnu priču: Otac mu se ubio, a majka ga napustila...

- Ni jedan, ni drugi period nije prijatan, kada nemate jednog od roditelja pored sebe, kad nemate dva roditelja koji su tu uvek za vas i pored vas - ispričao je Mensur

  • 27
Mensur Ajdarpašić Mensur Ajdarpašić, Printskrin: TV Pink

Rijaliti učesnik Mensur Ajdarpašić u emisiji "Magazin In" otvorio je dušu i kroz suze otkrio detalje svog detinjstva koje je potreslo sve u studiju, ali i gledaoce kraj malih ekrana.

Mensur je ispričao da su mu se roditelji razveli kada je imao osam godina, on je tada ostao sa ocem, koji je nakon nekog vremena izvršio samoubistvo, a majka ga je napustila.

- Ja sam iz nekih svojih ličnih iskustava, mogu uzeti primer iz svoje porodice jednim delom, naučio da... Nekako mi je ostalo to da ne mogu verovati nikome, jer sam neke stvari doživeo lično i bio svedok nekih situacija - počeo je priču Mansur.

- Ni jedan, ni drugi period nije prijatan, kada nemate jednog od roditelja pored sebe, kad nemate dva roditelja koji su tu uvek za vas i pored vas, ali... Ja sam u jednom periodu, u detinjstvu svom, do svoje osme godine rastao sa oba roditelja. Nakon toga je došlo do tih stvari, gde su se roditelji rastali - rekao je on.

- Mama je otišla kod svoje porodice, moj otac je ostao u našoj kući. Mi smo ostali sa svojim ocem... Pošto je naš otac posle određenog vremena preminuo, iliti ubio, mi smo odrastali sa našim tetkama - rekao je.

- Nakon toga smo odrastali sa svojom majkom, bili smo predati njoj, dovodila se u pitanje i naša predaja Domu za nezbrinutu decu, ali to nisu nikada realizovali - pričao je on sa suzma u očima.

- Dolazilo je do nesporazuma u porodici, do nekih stvari do kojih ne bi trebalo da dolazi i onda su se, naravno, tu dešavale svađe, rastanka, meni sad nepoznato da li sve napismeno i detaljno, ali... - dodao je Mnesur.

Mensur Ajdarpašić Mensur Ajdarpašić, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Rijalit učesnik istakao je da su hteli da ga daju u dom, ali da su mu komšije pomomagale.

- Nakon moje 17. godine je majka krenula da radi i da se bori za nas, zapravo ona se kroz celi život u nekom periodu borila za nas, ali je nastavila i otišla tad, da zaradi više nego što bi zaradila na ovim prostorima. Bio sam tad sam, bili smo prepušteni sami sebi i bile su tu naše komšije dobre, koje su nam po potrebi izlazile u susret.

Video: Kunem ti se u Borisa, zapamtićeš me: Mina tuži Mensura!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aco

    5. jul 2020 | 15:31

    Mensur je nasilnik. Nije on nikakav sportista.

  • Ivana

    5. jul 2020 | 00:20

    On se definitivno promenio posle onih pisama od svojih ,kao da se istog momenta ohladio od Mine (ne krivim ga previse ).To me podseca na Z1 - uhvatis se poznate cice i veslas do finala .Jedino sto nije ozenjen .

  • Eleazar

    5. jul 2020 | 00:28

    Da rezimiramo, roditelji se razveli....nije smak sveta, otac se ubio...tužno, majka... se vratila pa otišla... bavila se nekim poslovima po inostranstvu... i šta?! To je razlog i opravdanje za divljaštvo i nasilništvo?! Bio bi on nasilnik i sa oba roditelja, mlad je ima vremena i za zatvor!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA