Janjuš očajan: Silikoni su mi došli glave, imam najbolju suprugu, devojke kao Maja su đavoli

Marko se očigledno pokajao zbog afere sa Marinkovićevom, a ne zna kako će nakon svega ženu pogledati u oči

  • 9
Marko Janjušević Janjuš, Maja Marinković

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Marko Janjušević Janjuš u Zadruzi je javno preverio suprugu Enu Jnajušević sa Majom Marinković, a tokom gostovaja u emisji "Magazin In" ispričao je kako se oseća nakon svega.

Janjuš je istakao da ženama ne treba verovati, posebnno onim, koje "imaju silikone u grudima i ne nose brushalter", kao što je slučaj sa njegovom ljubavnicom Majom.

- Sinu bih rekao da nikad ne uđe u rijaliti, da ne veruje ženama, posebno ne koje su mlade i koje imaju silikone i ne nose brushalter. Da ne komunicira sa ženama koje su silikonke, koje imaju ludački stil, neka ne prilazi ni na metar. To može da košta pakla. To su žene koje nisu za nas normalne muškarce - rekao je on.

- Jedino ko mi je došao glave su silikoni. Molim da uđe neki oženjeni da se druži, ako izdrži 20 dana, čestitam. Nije moguće. Ja imam najbolju suprugu, napolju nemam kontakt sa ovakvim devojkama. Ne samo Maja, sve su đavoli -  dodao je Janjuš.

Marko je naglasio da niakda nikoga nije voleo kao svoju ženu, sa kojom je jedanaest godina u braku.

- Iskreno, svađa moje žene i mene trajala je najviše jedan dan. U braku smo sedam godina, a 11 zajedno. Svaki dan se grlimo i ljubimo. Nikada nikog nisam voleo nego svoju ženu, ne znam šta će biti kada je vidim, najgore mi je zbog njene porodice -  rekao je Marko o svojoj ženi.

Video: Žestoka svađa Maje i Janjuša, prštale uvrede na sve strane

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jelena

    5. jul 2020 | 02:53

    Ti da voliš svoju ženu ne bi razmišljao malim mozgom. Hahhaha zaveli ga silikoni....pa ako si takav klinac što nisi ženi platio silikone😂

  • Baba

    4. jul 2020 | 23:43

    A on mlad i neiskusan

  • Nekoizfrancuske

    5. jul 2020 | 02:32

    Sta kaze "za nas normalne" ?????????? On ubedjen da je normalan a svesno svako jutro vezba ispod jorgana sa ovom kvazi zenskom ! Pazi dete mu ide u skolu, mogu da zamislim kroz sta to dete prolazi pored ovakvog balvana !!!!! Da mu je zena pametna pa ceo honorar da mu uzme i da mu pomogne da spakuje kofere !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA