Od velikih ljubavi nije ostalo ništa: Sanja nije želela da sedne pored Matore, ni Ivana do Čolaka

Njihove emotivne veze se nisu završile baš slavno, a raskidi su bili i više nego burni

  • 2
Zadrugovizija Jovana, Sanja, Ivana, Ćolak, Printskrin: Youtube/Zadruga Offical

Bivši ljubavni parovi, Sanja Stanković i Jovana Tomić Matora, kao i  Ivana Krunić i Bane Čolak, večeras su se našli na istom mestu, kao članovi žirija poslednje "Zadrugovizije" u ovoj sezoni.

Dobro je poznato da su i Jovana i Sanja, ali i Čolak i Krunićeva svoje emotivne veze završili na ne baš najbolji način, odnosno svađama i raspravama, ali su na Zadrugoviziji iznenadili gledaoce.

Upravo iz tog razloga njih četvoro večeras nisu sedeli jedno do drugog, a kako se čini od njihovih velikih ljubavi ništa nije ostalo, osim možda po nekog poprekog pogleda.

Matora i Sanja raskinule su početkom aprila, a glavni razlog zbog pucanja njihove ljubavi je Luna. Njih dve su se nakon Jovaninog izlaska iz "Zadruge 3" popričale i ostale u korektnim odnosima, ali na ljubav su definitivno stavile tačku.

- Kul smo, bile smo zajedno na žurki, lepo se provele. Nema potrebe da postoji netrpeljivost - rekla je Sanja, dok Krunićeva nije želela da komentariše odnos sa Čolakom.

Ivaninu i Banetovu ljubav su takođe mnogi pratili tokom prethodnih meseci u "Zadruzi", međutim i njihova veza završila se neslavno, a njih dvoje nisu ostali u dobrim odnosima.

Kako je sam Čolak rekao, nije se pozdravio sa Ivanom, ali samo zbog "distance" koju moraju da imaju zbog korona virusa, dok Ivana nije želela da komentariše bilo šta vezano za bivšeg dečka.

- Ja bih se pozdravio, ali je zabranjeno zbog korone da prilazimo. Trudim se da budem na distanci, da ne izlazim - rekao je Bane.

Video: Sanja šutnula Matoru zbog Lune: Ovo je kraj, kobilo jedna!

(N. L.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lajko

    6. jul 2020 | 18:16

    Čudi me da je Matora ostala bez dečka/devojke, atraktivna, lepa samo da poželiš.

  • 🤫

    10. jul 2020 | 00:42

    Ova ženstvenija ima ooozbiljan problem sa ustima, deluje da ne može da ko troliše gornju usnu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA