Najmanje 5 razloga zbog kojih publika Jelenu Pešić vidi kao pobednicu Zadruge 3

Još samo pet dana ostalo je do velikog finala treće sezone rijalitija Zadruga

  • 36
Jelena Pešić Jelena Pešić/Foto: Marko Jovanović

Zadruga 3 završava se u subotu, 11. jula, kada će veliko finale biti održano u Šimanovcima, a jedna od učesnica koja se posebno izdvojila svojim nenametljivim ponašanjem je Jelena Pešić.

Jelenu od prvih meseci, kako je publika imala priliku da je upoznaje, prati glas mirne i staložene osobe, damskih manira. Bez skandala, svađa i impulsivnih momenata uspela je da se uvuče u srca gledalaca, i to upravo zahvajujući nenametljivim osobinama.

Takođe, od samog starta važi za jednu od najlepših i najzgodnjih učesnica rijalitija. 

Dok su mnogi svoje mesto u trci za pobedom i popularnost gradili na takozvanim ljubavnim vezama/aferama, odnosu sa novim ili starim partnerima, nerazjašnjenim porodičnim odnosima, skandaloznim momentima, neprikladnim seks scenama, mirenjima i raskidima...Jelena je nekako od samog starta bila onakva kakva jeste - smirena i povučena, sve suprotno od onoga što su ostali učesnici (čast izuzecima) smatrali garancijom za pobedu.

Obzirom na to da kao ekonomistkinja po zanimanju nije imala ikakvog iskustva u rijalitiju, te da joj je ovo prvi u kojem se oprobala; za razliku od većine koja ima jako dobru taktiku u ovakvim formatima, a i na poznatom mestu; uzevši u obzir i njeno ponašanje tokom ovih deset meseci, mnogi "zadrugoljupci" smatraju kako upravo zbog toga i treba da izađe kao pobednica Zadruge 3.

Jelena Pešić:

Jelena je već postigla veliki uspeh samim tim što je dospela do finala, a sada već ima i armiju svojih fanova koji je podržavaju na društvenim mrežama i navijaju za to da je u subotu vide kao pobednicu.

Ostala je dosledna onome što je rekla na samom ulasku u rijaliti, a to je da neće imati seks pred kamerama. Malo kome je to, složićete se, pošlo za rukom, i malo ko je uspeo da održi svoju reč. Jelena jeste. I ne samo to, već nije pokleknula čak ni kada su joj se udvarali i najpopularniji frajeri rijalitija - Vladimir Tomović, Stefan Karić, Marko Miljković...

Jelena Pešić:

Sve ove činjenice idu u prilog onome što njeni fanovi prižejkuju, a nakon skandalozne Zadruge 1, pa i Zadruge 2, koje su obeležile razne preljube, ljubavnice, osvete i nervni lomovi, Jelena bi kao pobednica bila pravo osveženje za sve fanove rijalitija, a i dokaz da se za pobedu ne mora uvek vezivati i skandal.

Kako bilo, ostalo je još malo dana da saznamo ko će izaći kao pobednik iz Zadruge 3, a do tada, prisetimo se nekih Jeleninih snimaka:

Video: Lepa Jelena spremna za Zadrugu: Evo kako provodi dane pred rijaliti

Video: Možda vam se ja i udam Evo šta je Jelena Pešić poručila pred Zadrugu

Video: Mina čula kad je Vladi majka rekla: Batali se nje!

Video: Zadruga Specijal: Miljana flertovala sa Tomovićem, a on želi Jelenu Pešić

(Telegraf.rs/B.B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 😋

    6. jul 2020 | 21:32

    Kulturna,normalna,mentalno jaka,bez seksa pred kamerama,smirena,opuštena,bez ijednog skandala,nije glumica( jel ko bi glumio 10 meseci).Ceo rijaliti ista,to je retko,retko kome pošlo za rukom.

  • AMG

    7. jul 2020 | 04:54

    Jelena SVAKA CAST,nisi ukaljala obraz tebi i tvojoj familiji,,,,,BRAVOOO DEVOJKO 👍🏆

  • Kuki

    8. jul 2020 | 10:33

    Bolje da pobedi Jelena nego nasilnici Mensur, Miljković i Anabela.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA