Preminula učesnica rijalitija: Imala je 30 godina, njene kolege i javnost u šoku

Vanja je nakon upale pluća dobila sepsu i preminula u bolnici u Rijeci

  • 0
Vanja Žikić Vanja Žikić/Foto: Privatna arhiva

Učesnica hrvatskog rijaliti šou programa "Život na vagi", Vanja Žikić (30) iz Varaždina, preminula je u bolnici u Rijeci nakon što je pre pet dana dobila bakterijsku upalu pluća, za kojom je usledila sepsa.

Nažalost, nije se izborila sa bolešću, a lečenje je bilo problematično i zbog njene težine.

- Duboko smo potreseni vešću o Vanjinu preranom odlasku. Vanja je bila divan prijatelj, član tima i kandidat naše treće sezone projekta "Život na vagi". Izražavamo saučešće porodici i prijateljima. Neka joj je laka zemlja! - potvrdili su iz RTL televizije za 24sata.hr.

Ova vest potresla je njene prijatelje i kolege iz šoua, a i brojne javne ličnosti sa hrvatske scene se opraštaju od Vanje.

Vanja je u šou ušla sa 140 kilograma, a svojevremeno je govorila da joj roditelji nikada nisu bili podrška u skidanju viška kilograma i da nije imala "vetar u leđa", što je beskrajno želela. Jednom je prilikom za "24 sata" otkrila kako pre mršavljenja nije mogla zavezati pertle na patikama, voziti bicikl, obući farmerke, penjati se uzbrdo... Priznala je kako bi bila najsrećnija kada bi uspela da stane u farmerke konfekcijskog broja manjeg od XL.

Osim toga, želja joj je bila da se zaposli kao frizerka, u čemu joj je odmagala njena kilaža. Na taj način je želela da pomogne roditeljima koji su oboje nezaposleni. Inače je po zanimanju bila grafičarka.

- Želim promenu, želim porodicu, želim da osetim šta je to ljubav i ne mogu više da se gledam ovakva - govorila je Vanja pre ulaska u šou "Život na vagi".

Bila je prva kandidatkinja koja je ispala iz treće sezone ovog formata. Za vreme boravka u kući izgubila je 8,4 kilograma, ali to je nije zaustavilo.

- Drago mi je da sam bila deo te priče, jer mi je to otvorilo neke nove puteve. Red, rad i disciplina ono su što se prvo nauči i toga se držim i van kuće - govorila je Vanja, koja je nastavila sa treniranjem i nakon što je ispala iz šou programa.

Po izlasku je ostvarila prijateljstva sa onima sa kojima je bila u kući, a dogodilo joj se i ono što je želela - našla je ljubav i bila je voljena.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA