Svastika Novaka Đokovića ulazi u Zadrugu 4?

Jelenina sestra dobila je poziv za Zadrugu preko poznanstva sa Borom Santanom, a navodno je potvrdila svoje učešće u novoj sezoni rijalitija

  • 1
Jelena i Novak Đoković, Marija Maki Ristić Foto: ATA Images, Instagram/meneezovuona

Marija Ristić, za koju pojedini mediji pišu da je sestra Jelene Đoković i svastika našeg najboljeg tenisera Nova Đokovića, navodno ulazi u "Zadrugu 4".

Mediji navode da je Marija potpisla ugovor sa čelnicima televizije Pink i da če od 6. eptebra biti takmičarka u njihovom najpopularnijem rijaliti programu.

Jelenina sestra dobila je poziv za Zadrugu preko poznanstva sa Borom Santanom, a navodno je potvrdila svoje učešće u novoj sezoni rijalitija.

- Marija živi u Nemačkoj i poznaje Boru Santanu, pa je preko njega dobila poziv da uđe u Zadrugu još prošle sezone. Tada se nećkala, jer je držala kafić u Ofenbahu, ali ga je u međuvremenu zatvorila i zaposlila se kao konobarica - rekao je izvor, a prenosi Mondo

- Jedva čekam da se uselim u Belu kuću sa Danielom! Tačno je da sam u srodstvu sa Jelenom i sa Ristićima, ali ne želim da me publika upamti samo po tome - istakla je Marija i dodala da u Staniji i Kristijanu ne vidi konkurenciju, ali ako je napadnu braniće se!

Podsećamo, pored Đokovićeve svastike poznato je da u Zadrugu 4 ulaze Kristijan Golubović i Miki Đuričić, koji su pre nekolio meseci potpisali ugovore.

Video: Luna mokra igra oko šipke, pokazuje previše, otac i majka je gledaju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • majalena

    10. jul 2020 | 13:24

    Drzala kafic,pa ga zatvorila i zaposlila se kao konobarica.Taman si za neki rijaliti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA