Nisu mogli da sakriju emocije: Pao sočan poljubac između Anabele i Andreja, Luna skočila na Marka

Top 5 zadrugara slomilo se kada je videlo svoje najmilije

  • 9

Pet finalista Zdruge Tara Simov, Marko Miljković, Anabela Atijas, Mensur Ajdarpašić i Iva Grgurić imali su priliku da vide sa svojom porškom i na kratko popričaju.

Na emotivni prizor kada su najbliži nakon devet meseci zagrlili pet najbolje plasiranih zadrugara, niko nije ostao ravnodušan.

Tara se obradovala kada je videla svog dečka i bivšeg zadrugara Mateju Matijevića, s obzirom na to da niko od članova njene porodice, ni prijatelja, nije došao da je podrži u finalu.

Iako su se razveli između Anabele i Andreja Atijasa pao je sočan poljubac. Njih dvoje su se dugo grlili, a a tom prilikom je Andrej Ljubio Anabeleu po vratu i u obraz, dok je ona plakala od sreće što ga vidi.

Luna Đogani skočila je na Miljkovića i strano ga poljubila, njih dvoje su se zatim grlili i govorili da su jedno drugom nedostajali. Đoganijeva se zagrlila i sa majkom, a onda je pričala sa Miljkovićem.

Kako je izgledao susret zadrugara sa svojim najmilijima pogledajte u galeriji u nastavku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goran

    12. jul 2020 | 13:00

    Kad joj je Mare spomenuo svalera i Makedonije ona je rekla da je slobodna i razvedena a ovde se ljubi i sretno udata .Hehe.

  • Mane

    12. jul 2020 | 15:32

    A korona? Anabela teška foliratkinja pošto je Marko nije primetio dobar je i Andrej koga je pljuvala.

  • Nnn

    12. jul 2020 | 09:03

    BLJAK

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA