Kako je Hrvatica preko priče o odnosu sa 40 godina starijim muškarcem pobedila u srpskom rijalitiju

Iva Grgurić trijumfovala je u "Zadruzi 3", a ovo su neki od detalja iz njenog života

  • 63

Iva Grgurić je u nedelju, u ranim jutarnjim časovima, proglašena za pobednicu "Zadruge 3". Ona je u finalnom okršaju dobila više glasova od Marka Miljkova i osvojila nagradu od 50.000 evra.

- Hvala vam svima koji ste glasali za mene! Ova Zadruga mi je puno donela, svi ste vi više verovali u mene i doveli ste me do samog vrha. Ljubav je pobedila! Volim vas! - rekla je Iva.

Za mnoge je iznenađenje da je Iva Grgurić pobedila u "Zadruzi". Naime, za ovu hrvatsku lepoticu, dok se nije nije pojavila u "Pinkovom" rijalitiju, niko nije čuo u Srbiji. S druge strane, mnogi su očekivali da u "Zadruzi" pobedi neka poznatija ličnost, tipa Anabela Atijas ili Gagi Đogani, ili neki "iskusniji" rijaliti igrač, poput Marka Miljkovića.

Kao što je poznato, Iva Grgurić je u trećem serijalu "Zadruge" učestvovala od samog početka. Dakle, u rijaliti imanje televizije "Pink" ušla je u septembru, a tamo je boravila 10 meseci. Tokom "Zadruge 3" uplovila je u vezi sa Stefanom Karićem, takođe učesnikom ovog šoua, a nešto kasnije uplovila je u romansu sa Filipom Đukićem.

Rijaliti Zadruga Finale Zadruge 2020, treća sezona 3 tri Iva Grgurič i Filip Đukič Foto: Jelena Simonović

Ako ne pratite programe ovakve vrste, Filip Đukić je "stari" rijaliti igrač. Učestovao je, kao što je poznato, u "Parovima", "Farmi", te u prvom serijalu "Zadruge". Važi za zavodnika, a tokom učestovanja u navedenim rijalitijima bio je u romansi sa mnogim ženama, od Ružice Veljković, Goge Aleksić, Marije Ane Smiljanić, a sada je u romansi sa seksi Hrvaticom.

Iva je tokom svog boravka u "Zadruzi" ispričala i neke detalje koje su vezane za njen život. Posebno se ističe njena priča o odnosu sa 40 godina starijm muškarcem, o čemu je govorila u emisiji "Magazin In". Neki  čak veruju da je joj upravo to donelo pobedu u srpskom rijalitiju.

Naime, gostujući u emisiji "Magazin In", ona je govorila o odnosu sa 40 godina starijim muškarcem, koji ju je, kako je u Zadruzi rekla, držao u zlatnom kavezu.

- Nekih 40 godina su stariji od mene bili. Ja sam imala tada 20 godina. To je bilo pre nekih šest godina. Tu scenu na ulici niste mogli da vidite. Ogromna je razlika. Iskreno, nije počelo kao veza, nego na skroz drugačiji način- rekla je svojevremno Iva.

Grgurićeva je objasnila kako je upoznala starijeg muškarca, a onda je mladim devojkama poslala jasnu poruku.

- Pre šest godina, otišla sam od svojih roditelja. Imala sam jednu težu priču. Došla sam u Zagreb iz Osijeka i upoznala sam gospodina koji mi je pomagao. On mi je zamenio oca, ja sa ocem nisam u kontaktu. Iskreno, ja sam njega gledala kao oca. Ja sam bila vrlo lakoverna, mislila sam da je to osoba koja mi pruža nešto i da neće ništa tražiti zauzvrat. Prošlo je osam meseci i on me je ucenio. Rekao mi je da, pošto mi je pomogao, da treba da mu posvetim vreme. Taj čovek nije mogao da naplati svoje usluge tim nekim putem na koji vi mislite. Hteo je da budem ptica u zlatnom kavezu. Teže mi je o ovome da pričam. To je jedno grozno iskustvo iz kojeg sam izvukla pouku. Govorim svim mladim damama, koje su u ovim mojim godinama, da ako dobiju bilo kakvu nemoralnu ponudu, kao što sam ja dobijala, molim vas odbijte to. Bolje vam je da odete u nepoznato, nego da se suočite sa takvim stvarima. Iz ovoga ništa lepo ne možete da naučite - rekla je u "Magazinu In" ona.

Iva je prinala da ju je on izdržavao i da se iz cele priče sklonila kada je upoznala bivšeg dečka sa kojim je bila tada.

- Izdržavao je mene i pomagao je preko mene moju porodicu. Osam meseci mi nismo imali nikakav intimni odnos. Ja sam tom čoveku govorila: "Vi", persirala sam mu. Veruj mi, gadila sam se sama sebi. Ja sam mislila da je toliko dobar čovek i da mi sve to pruža. Ostala sam nakon svega, bio je oženjen... Čak sam bila u dobrim odnosima i sa njegovom ženom. Završilo se sve tako što sam upoznala tadašnjeg bivšeg dečka. Do sada sam bila sa njim skoro četiri godine. On me je izvukao iz cele priče. I on je imućan. To sada izgleda kao da ja tražim imućne... - zaključila je tada Iva.

Iva je, podsetimo, imala turbulentan odnos sa Stefanom Karićem, svađala se sa Tarom Simov, ali, generalno gledajući, nije pravila neke veće skandale kao što su drugi u "Zadruzi".

Pogledajte šta je sve Iva Grgurić pričala o sebi.

Njen profil prilikom ulaska u "Zadrugu 3":

Ispovest Ive Grgurić:

Nekadašnji pobednici u srpskim rijalitijma

Povodom pobede Ive Grgurić u "Zadruzi 3", podsetimo se i drugih pobednika rijalitija. Kao što je poznato, u Srbiji smo mogli da gledamo programe kao što su "Veliki Brat", "Farma", "Dvor", "Zadruga". A pobednici tih rijalitija bile su osobe različitih profila.

U prvom izdanju domaćeg "Velikog Brata", sada već davne 2006. godine, pobedio je Ivan Ljuba. Pijanista je pobedio u popularnom rijalitiju zahvaljujući svom pristojnom ponašanju. Ivan nije pravio nikakve skandale, niti se svađao, a upravo njegovom pristojnošču, kako se priča, osvojio je srca fanova.

S druge strane, u rijalitiju "Farma" imali smo pobednike koji su aktivno učestvovali u svađama. Poput Miloša Bojanića i Jelene Golubović. Mnogi smatraju da su im svađe u rijalitiju donele trijumf u rijalitiju.

Slična stvar je i u "Parovima". U ovom rijalitiju pobeđivali su rijaliti igrači poput Nenada Marinkovića Gastoza, koji je važi za zavodnika i koji je umeo da i se svađa kada je bilo neophodno. U "Parovima" je trijumfovala i Dalila Dragojevića, koja važi za osobu koja nema dlaku na jeziku i ume da uđe u oštru polemiku sa drugim rijaliti učesnicima.

Na kraju, "Zadruga". Osim Ive Grgurić, u ovom rijalitiju su pobeđivale Kristina Kockar i Luna Đogani. Kija je pobedila u prvoj sezoni "Zadruge". Ušla je tokom trajanja rijalitija, nakon što je njen tadašnji suprug i učesnik "Pinkovog" rijalitija Slobodan Sloba Radanović uplovio u vezu sa takmičarkom Lunom Đogani. U "Zadruzi 1" viđeno je svašta, od ljubavi, skandala, svađa. Na kraju, u samoj završnici su ostale Kija i Luna, a Kristina je na kraju pobedila.

Kada je reč u drugom izdanju rijalitija, u njemu je pobedila Luna Đogani. Ćerka Anabele Atijas i Gagija Đoganija ušla je u "Zadrugu 2" kako bi ljudi videli i njenu drugu stranu. Luna je u rijalitiju pravila skandale, svađala se, ali je uplovila u romansu sa Markom Milkovićem. takođe takmičarem ovog programa.

Ljubavni par, koji je tada raskinuo, je bio u finalu, a pobedila je Đoganijeva. Luna i Marko su kasnije bili deo "Zadruge 3", a svoju vezu su obnovili.

Video: Prva decenija rijalitija u Srbiji je prošla, ušli smo u drugu: Evo ko su najpopularniji pobednici

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milos

    12. jul 2020 | 14:11

    Zaboravilo se dakad je Zonjićka diskvalifikovana zbo vređanja produkcije,a što joj je Iva smestila Iva za isto kaažnjena novčano i nemogućnošću da se bori za glavnu nagradu.Da li je iko dobio kola?

  • Mira

    12. jul 2020 | 10:22

    Samo me zanima da li bi neka devojka iz Srbije pobedila u rijalitiju tamo negde u nekoj Hrvatskoj?

  • Realnost

    12. jul 2020 | 10:21

    Zemlja "CUDA" u kojoj na demonstracijama vrsljaju crnogorski kriminalci i strani placenici,u ZVEZDAMA GRANDA pobedjuju Bosanci,u Zadruzi pobedjuju Hrvati...PAMETNOM DOSTA !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA